Ultima oră
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot

Inter vrea să renunţe la Ionuţ Radu. Portarul poate fi monedă de schimb la doua formaţii din Serie A

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 22 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19625713/1/radu.jpg

Ionuţ Radu ar putea fi înlocuitorul lui Ciprian Tătăruşanu în poarta echipei naţionale. Tânărul fotbalist este deocamdată la Inter, formaţie care vrea să îi prelungească contractul lui Samir Handanovic, veteranul sloven în vârstă de 36 de ani.

Formaţia milaneză ar dori să îl aducă şi pe Marco Silvestri (29 de ani), de la Hellas Verona, iar în schimbul transferului ar putea fi cedat portarul român. Deocamdată mutarea depinde soarta lui Handanovic, dacă acesta va prelungi sau nu.

Există şi varianta Napoli

Portarul Ionuţ Radu este aproape de a bifa un transfer important, la o forţă din Serie A. În prezent rezervă la Inter, acesta ar putea ajunge la Napoli.


Jurnaliştii italieni, Armando Areniello şi Pierluigi Crivelli au fost cei care au lansat informaţia. Cei doi scriu că napoletanii urmează să se despartă de Alex Meret, în contextul în care urmează un schimb de generaţii în lot.

Se pare că următoarea destinaţie a lui Meret ar putea fi chiar Inter, astfel cele două echipe ar face un schimb de portari ce s-a putea realizat în această iarnă sau cel mai târziu la vară.
Citeşte şi

Radu ar avea şanse mari să fie titular la Napoli, în contextul în care rezerva David Ospina va pleca de asemenea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele