Ultima oră
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”

Interesul FCSB-ului pentru fundaşul Valentin Ţicu de la Petrolul, confirmat!

FCSB Publicat pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20485556/1/fcsb.jpg

Valentin Ţicu (22 de ani) este un fotbalist curtat, despre care s-a scris că poate ajunge la FCSB la finalul acestui campionat. Fundaşul şi căpitanul Petrolului a atras atenţia cu evoluţiile bune din Liga 2, iar preşedintele clubului din Ploieşti, Costel Lazăr, a confirmat interesul FCSB-ului, dar şi al altor cluburi.

Comparat adesea cu Răzvan Raţ pentru siguranţa în defensivă şi aportul ofensiv pe care-l are în echipa Petrolului, pentru care a înscris două goluri şi a oferit o pasă decisivă în acest sezon, Ţicu i-a impresionat pe oamenii din conducerea FCSB-ului.

Are de partea sa vârsta şi faptul că e un român, două condiţii esenţiale în politica de transferuri a lui Gigi Becali, dar şi un context favorabil: cu Panţîru accidentat pentru multă vreme şi Sorin Şerban şi el în afara jocului, Risto Radunovic a rămas fără un concurent pe post!

În ultimul timp s-a zvonit şi suma de transfer pentru care Ţicu poate face trecerea la FCSB, de 500.000 de euro!

Da (există interes din partea FCSB), şi nu numai de la FCSB. Mai sunt şi alte echipe din ţară, plus un club din străinătate. Toţi tatonează, monitorizează echipa noastră. E un lucru îmbucurător că ne urmăresc cluburi mai mari.

Nu se pune problema acum pentru un transfer. Numai dacă e vreo sumă care să ne ameţească sau să ne copleşească. Sunt conştient că la un moment dat vor fi solicitări pentru transferuri. Şi nu te poţi opune ascensiunii unui jucător. Trebuie să ne uităm şi la viitorul acestor copii, pe care nu-i putem bloca dacă vor veni oferte bune şi pentru club, şi pentru ei.

Iar dacă noi nu vom avea condiţiile pentru abordarea marii performanţe, trebuie să te gândeşti la acel copil. Ca toată lumea să fie împăcată cu asta, inclusiv relaţia cu suporterii. Nu ne apucăm să vindem jucători dacă nu ne consultăm şi cu fanii. Avem un reprezantant al lor în Adunarea Generală, iar părerile lui sunt ascultate”, a declarat Costel Lazăr pentru gsp.ro.

În acest sezon de Liga 2, Valentin Ţicu a jucat în 15 meciuri şi a marcat de trei ori. Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de 250.000 de euro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele