Ultima oră
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European
Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi” Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi”
EXCLUSIV | Fostul jucător a dat verdictul finalului de sezon în Superliga. „Este cel mai bun U21 din campionatul nostru” + ”Piciorul stâng al lui a zburat peste tribună” EXCLUSIV | Fostul jucător a dat verdictul finalului de sezon în Superliga. „Este cel mai bun U21 din campionatul nostru” + ”Piciorul stâng al lui a zburat peste tribună”

Internaţionalul palestinian Mohammed Barakat a murit într-un bombardament în Fâşia Gaza

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 12 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21521775/1/barakat.jpg

Atacantul internaţional palestinian Mohammed Barakat a murit la vârsta de 39 de ani, luni dimineaţă, informează Al Jazeera.

Casa sa a fost bombardată de armata israeliană în Khan Younis, în sudul Fâşiei Gaza.

Mohammed Barakat a fost primul jucător care a marcat 100 de goluri pentru Ahli Gaza în prima ligă palestiniană din Fâşia Gaza.

Cu 114 goluri şi trei selecţii în echipa naţională, a fost una dintre figurile marcante ale fotbalului din Gaza.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri