Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat” Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat”
”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out ”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
VIDEO | Farul - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1! Rrahmani egalează în prelungirile primei reprize VIDEO | Farul - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1! Rrahmani egalează în prelungirile primei reprize
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off

Internaţionalul Rajko Rep a plecat de la Sepsi Sfântu Gheorghe

Sepsi OSK Publicat de Emanoil Ursache pe 3 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20491408/1/263409090-4540711926047310-2536400608017415450-n.jpg

Mai puţin de şase luni a rezistat la Sepsi Sfântu Gheorghe slovenul Rajko Rep (31 de ani).

Formaţia covăsneană a anunţat prin intermediul reţelelor sociale rezilierea contractului de comun acord cu mijlocaşul ofensiv cu un gol în cinci selecţii pentru naţionala Sloveniei.

”Sepsi OSK şi Rajko Rep au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părţi. Mijlocaşul, în vârstă de 31 de ani, a ajuns în vara anului 2021 la echipa noastră.

Cu această ocazie, îi mulţumim pentru perioada petrecută alături de noi şi îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, a anunţat Sepsi, vineri, pe Facebook.

Managerul celor de la Sepsi, Cornel Şfaiţer, a explicat pentru GSP că motivul rezilierii este reprezentat de repetatele accidentări suferite de Rep.

”Am decis să oprim colaborarea. Rep a avut un impact bun la noi, va aduceţi aminte ce bine a intrat. Însă problemele de sănătate au recidivat şi sunt luni bune de când nu ne bazăm pe el.

Aceste probleme ar fi continuat şi cred că e mai bine aşa. Păcat, e un jucător de calitate, măcinat însă de accidentări repetate.”, a spus Şfaiţer.

Un gol în trei apariţii, în Casa Liga 1, a reuşit Rajko Rep pentru Sepsi Sfântu Gheorghe în actuala stagiune.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele