Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Interviu inedit cu Tătăruşanu. Care este cel mai bun prieten de la Milan şi ce sporturi urmăreşte, în afară de fotbal

AC Milan Publicat de Andrei Ionascu pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20105500/1/tata.jpg

Ciprian Tătăruşanu (35 de ani) vrea să-şi încheie cariera la AC Milan, având contract până în vara anului 2023. Portarul român a oferit un interviu inedit pentru canalul de Twitch al clubului, în care a vorbit despre pasiunile culinare, adaptarea la Milano şi relaţia cu coechipierii.

Tătăruşanu a jucat doar în 5 meciuri în acest sezon pentru AC Milan: două în Cupa Italiei, două în Europa League şi unul din Serie A. A primit cinci goluri, dar în trei dintre meciuri a păstrat poarta intactă.

  • Ciprian Tătăruşanu este anunţat rezervă la Milan în meciul cu Parma, de sâmbătă, în etapa a 30-a din Serie A. Partida va începe la ora 19:00 şi va fi transmisă de Look Sport.

Portarul a dezvăluit că prietenul său cel mai bun din lotul echipei AC Milan este portarul Antonio Donnarumma, fratele mai mare al titularului Gianluigi.

Printre altele, Tătăruşanu a declarat că pasiunea sa culinară este să facă pâine în casă, iar adaptarea la Milano a fost uşoară.

“După cafea, am o mare pasiune, să facă până în casă. Îmi place să observ aluatul cum creşte, sunt mulţi paşi înainte de a ajunge în cuptor. E o plăcere pentru mine. Petrec cel mai mult timp în bucătărie şi în camera de joacă a copiilor.

Am vrut să încerc o frizură lungă, dar nu s-a potrivit. Nu aveam volumul pe care îl doream, aşa că m-am tuns. Soţia e foarte fericită (râde). Dar a fost alegerea mea.

Mă simt foarte bine la Milano, stau într-o casă cu grădină, este un lucru minunat pentru copii. AC Milan este una dintre cele mai mari echipe din lume, am trăit o mare bucurie când am semnat contractual.

Cu toţii suntem competitivi, vrem să câştigăm. Am o relaţie extraordinară cu portarii, ne distrăm în fiecare zi. Am o relaţie foarte bună cu Antonio Donnarumma, avem pasiuni comune şi de înţelegem de minune.

În afară de fotbal, îmi plac tenisul şi fotbalul american”, a spus Ciprian Tătăruşanu, citat de site-ul milanreports.com.

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele