Ultima oră
Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă un stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă un stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie
Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei
Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil” Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil”
Vlad Covaliu a câştigat titlul mondial al juniorilor la sabie masculin individual Vlad Covaliu a câştigat titlul mondial al juniorilor la sabie masculin individual
Istvan Kovacs l-a avertizat pe jucătorul Barcelonei înainte de partida cu PSG. Ce i-a transmis Istvan Kovacs l-a avertizat pe jucătorul Barcelonei înainte de partida cu PSG. Ce i-a transmis

Întoarcerea lui Niţă! Cea mai mare notă în L'Equipe şi elogii de la cehi: "A zburat din bară în bară. O mutare profetică!"

Stranieri Publicat pe 4 dec 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19639224/1/nita.jpg
 
Cariera lui Florin Niţă (33 de ani) la Sparta Praga se repune pe picioare. Goalkeeper-ul român a depăşit momentul greu, a fost titular în trei meciuri consecutive, iar joi seară, cu Lille (1-2) i-a impresionat pe jurnalişti cehi, dar şi pe cei francezi cu cele şapte parade impresionante.
 
Trimis să apere poarta Spartei pentru a treia oară în cinci meciuri de Europa League, fostul FCSB-ist "a zburat din bară în bară", conform cehilor de la Blesk, şi i-a convins pe cei de la L'Equipe să-i acorde nota 7, cea mai mare din echipa pragheză. A fost învins doar de dubla lui Burak Yilmaz, dar presmisele sunt bune!

Întoarcerea lui Niţă!

Pus pe lista de transferuri în vară, când era dorit de Becali la FCSB, Niţă a profitat de cele patru goluri încasate de titularul Heca în meciul cu České Budějovice (2-4), iar de atunci şi-a jucat bine cartea. Titular cu Celtic (4-1), a fost votat de fani cel mai bun om al meciului, apoi a rămas în poartă cu Teplice şi Lille. Iar evoluţia de joi seară nu face decât să-i consolideze pentru moment postul de titular, unul la care nu se mai gândea în urmă cu câteva luni: "Au trecut doar câteva luni de când Niţă se ruga de conducerea clubului să fie lăsat să plece, iar din primăvară stătea mereu pe bancă. Totuşi, directorul sportiv Tomáš Rosický nu a primit o ofertă adecvată pentru experimentatul goalkeeper, aşa că a decis să-l păstreze în lot. Şi acesta s-a transformat într-o mutare profetică. 
 
Niţă a livrat o evoluţie mult peste peste nivelul său standard de când l-a substituit pe titularul Heča. Atacanţii lui Lille au înnebunit joi. Efectiv, Niţă a zburat din bară în bară şi a salvat cinci goluri, amânând verdictul. O performanţă de top", scriu cei de la Blesk într-un material în care-l numesc pe Niţă "vrăjitorul român".
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele