Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

”Întotdeauna a fost greu de ţinut”. Un oficial de la CFR Cluj a vorbit despre plecarea lui Dan Petrescu

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 27 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19631620/2/dan-petrescu.jpg

Dan Petrescu a lăsat de înţeles că vrea să plece de la CFR Cluj, dar deocamdată nu a luat decizia de a o părăsi pe campioana din Casa Liga 1.

Marius Bilaşco a explicat că a purtat discuţii cu tehnicianul şi este convins că nu o să îi lase pe ardeleni, care trec prin criză acută de rezultate, atât în campionat, cât şi în Europa League.

„Consider că este un subiect închis. A confirmat şi el lucrul ăsta, a explicat de ce a declarat anumite lucruri, care într-adevăr au fost interpretate ca o despărţire, dar lucrurile chiar şi atunci erau pe un făgaş normal.

Dacă ai un antrenor care îţi califică de trei ori campionatul, te califică de două ori în Europa, tu ce ai face? Întotdeauna a fost greu de ţinut Dan Petrescu. Eu sunt de părere că un antrenor are nevoie de continuitate, de încredere, de tot suportul conducerii şi atunci totul se vede pe teren. Noi sperăm ca el să îşi ducă contractul la bun sfârşit. Într-adevăr, există această tentaţie, există oferte mult mai mari decât ce ar putea să câştige la cluj. Din punctul meu de vedere, din ce am discutat şi cu el, lucrurile nu se îndreaptă spre direcţia asta”
, a spus Marius Bilaşco, la ProSport Live.

Ar putea ajunge la Celtic

Hamish Carton este unul din cei mai apreciaţi jurnalişti din Scoţia. Acesta a explicat într-un porcast pe care îl ţine săptămânal faptul că Dan Petrescu este o variantă pentru a fi antrenorul celor de la Celtic, formaţie care are un start de campionat foarte modest, departe de liderul Rangers, ba mai mult, campioana en-titre a ratat prezenţa în grupele Champions League.

Petrescu ar putea ajunge la echipa contra căreia a evoluat sezonul trecut, atât în Liga Campionilor, cât şi în Europa League.

”Petrescu este încă la CFR Cluj, o echipă pe care o ştim foarte bine, pentru că am jucat împotriva lor de patru ori. Am văzut cum echipa lui a şocat efectiv în meciurile cu Lazio şi Rennes în stagiunea trecută, ba chiar a fost la un pas să o elimine pe Sevilla. Pare clar că au jucat mult mai bine decât noi în Europa League şi au ajuns şi mai departe datorită lui, cu un buget mult mai mic. A câştigat trei titluri în România, dar nu totul e perfect pentru Dan Petrescu în acest moment la Cluj. Dacă Lennon va fi demis, probabil că nu este o variantă rea petru Celtic” a mărturisit Carton.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele