Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

”Într-un final a fost bine şi la testul poligraf”. Paul Pîrvulescu a scăpat de suspendarea pentru dopaj

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 23 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/19459568/1/paul-pirvulescu.jpg

Paul Pîrvulescu a fost suspendat provizoriu pentru dopaj, acum câteva luni, în urma unor afirmaţii făcute în urmă cu ceva timp. Antrenorul celor de la Clinceni a ieşit cu o declaraţie în care acuză ANAD (Agenţia Naţională Anti Doping) că trebuie să-i dea dreptul jucătorului să se antreneze, până în momentul în care se dă o decizie definitivă în acest caz.

Din fericire apărarea a avut câştig de cauză, iar Pîrvulescu a jucat azi contra celor de la CFR, iar la final a vorbit despre perioada delicată prin care a trecut.

„Am început cu campioana României, dar a fost totuşi bine. N-am reuşit, din păcate, să obţinem egalitate. E un sentiment frumos după atâta timp, să vin la antrenamente. Este cât mai bine să se califice CFR în grupele Ligii Campionilor, e bine să avem cât mai multe echipe româneşti în competiţiile europene.

Mi-am ispăşit pedeapsa. Am plătit pentru ce am spus. Mi-am învăţat lecţia. Cei care au fost apropiaţi de mine au ştiut că a fost o prostie. A fost o prostie ceea ce am zis. Trei luni de zile să stai acasă, să te întrebe copiii de ce nu mergi la antrenament…

Am pus la dispoziţia comisiei toate probele necesare. Într-un final a fost bine şi la testul poligraf”
, a declarat acesta, după eşecul cu CFR Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt