Ultima oră
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0, scor lacare suntem eliminaţi. Coreea de Sud se distrează cu Honduras LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0, scor lacare suntem eliminaţi. Coreea de Sud se distrează cu Honduras
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"
Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian

Invazia bolizilor! Romanian Endurance Series, duminică, de la 15.30, în direct pe Look Sport+

Auto-Moto Publicat pe 11 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20279185/1/romanian-endurance-series.jpg
Cel de-al şaselea sezon al Romanian Endurance Series se vede şi în 2021 la posturile Look Sport, care transmit toate cele opt etape.
 
Etapa 4 a Romanian Endurance Series se va desfăşura pe circuitul Motorpark România, în sens invers şi va avea o durată de două ore. 
Motorpark România este primul circuit de viteză din România, cu o lungime totală de 4.129 m.
 
Complexul se doreşte a fi un pol de dezvoltare a motorsportului autohton, un adevărat centru de instruire şi perfecţionare pentru toate categoriile de vârstă şi pentru găzduirea competiţiilor sportive.
 
Fanii sporturilor cu motor pot să urmărească în direct această competiţie, duminică, de la ora 15.30, în direct pe Look Sport+.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele