Ultima oră
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri

Investiţii masive la Clinceni? Ilie Poenaru are mari speranţe pentru sezonul viitor

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 3 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/19410100/1/ilie-poenaru.jpg

Academica Clinceni are un restart foarte bun în Casa Liga 1. Formaţia ilfoveană are trei victorii consecutive şi a urcat departe de zona retrogradării. În acest context se anunţă invetiţii masive. Ilie Poenaru a făcut dezvăluirile:

"Cu zile în urmă am stat de vorbă cu conducerea. Haideţi să încercăm să facem o strategie. Îmi spuneţi ce vreţi să faceţi mai departe, ca să ştiu şi eu ce am de făcut. Nu mai vreau să fim ce suntem în momentul de faţă, să ne chinuim, să avem iar problemele astea.

Sunt nişte oameni care sunt foarte interesaţi să investească la noi şi bugetul va fi... E o realitate că noi trăim din banii de la televiziuni, plus mici sponsorizări. Dar se pare că sunt nişte oameni foarte influenţi, care vor să vină cu un buget destul de bun, mult mai mare, în care să putem să facem performanţă.

În condiţiile astea, da, sunt dispus să rămân. Altfel, este foarte greu, în condiţiile în care suntem acum, cu cele mai mici salarii", declarat Ilie Poenaru, la Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt