Ultima oră
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri

Ioan Becali, detalii de ultim moment despre situaţia lui Dan Petrescu de la CFR. ”Ori el, ori clubul!”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 15 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19595351/1/dan.jpg

Impresarul Ioan Becali nu crede că Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj în următoarea perioadă. Tehnicianul a dat mai mute semne că ar căuta o nouă experienţă, dar deocamdată nu este nimic concret.

Becali a subliniat că nici măcar nu ar fi vorba despre vreo ofertă pentru ”Bursuc”, care este nemulţumit de faptul că oficialii ardelenilor nu i-au asigurat un lot mai generos, cu care să facă faţă pe două fronturi, campionat şi Europa League.

„Eu zic că nu există oferte. Sunt vorbe în vânt şi aşa mai departe. Că dacă erau oferte, aşa cum se vorbeşte de 3 milioane, Dan Petrescu se ducea la Cluj şi spunea >. Două milioane trebuie să dea dacă vrea să plece.

Ori el, ori clubul. «Vă dau un milion, hai să dăm mâna, să ne despărţim ca lumea, îmi iau şi eu două, plus prime şi aşa mai departe». Aşa face un om care are ofertă cinstită şi corectă” , a declarat Ioan Becali pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele