Ultima oră
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei
O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei
Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic” Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic”
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii
Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari

Ioan Niculae, în stare critică la spital! Patronul Astrei se luptă pentru viaţa sa

Astra Giurgiu Publicat pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19632932/1/ioan-niculae.png

Ioan Niculae, patronul echipei Astra Giurgiu, se află în stare gravă la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Bucureşti, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Omul de afaceri e grav afectat după ce a contractat COVID-19 şi se pare că se luptă pentru viaţa sa. Atât de gravă este situaţia în acest moment.

Anunţul este unul cât se poate de îngrijorător. Situaţia lui Ioan Niculae e una complicată şi din cauza vârstei. El are 66 de ani.

Este în stare critică, pe aparate, la Terapie Intensivă. A contractat o formă severă a virusului, care, practic, l-a doborât”, a precizat o sursă din cadrul spitalului, citată de ProSport.

Niculae rezolvase o parte din probleme de la echipă zilele trecute 

Jucătorii celor de la Astra Giurgiu au primit o veste bună joi, la o zi după ce au refuzat să se antrenze sub comanda lui Eugen Neagoe: protestul lor a fost luat în serios, iar Ioan Niculae le-a băgat în cont salariile pe două luni!

În momentul în care restanţele de la fosta campioană a României, ajunsă acum lanternă roşie în Casa Liga 1, atinseseră patru luni, jucătorii au decis să ia o decizie radicală şi i-au transmis lui Eugen Neagoe că nu au de gând să iasă la antrenament. Cum şi antrenorul a fost de partea lor, lui Ioan Niculae nu i-a rămas decât să bage mâna în buzunar.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt