Ultima oră
Pancu, pe făraş. Preşedintele clubului i-a trasat un ultimatum. ”Meciurile următoare reprezintă adevărate examene pentru cariera sa” Pancu, pe făraş. Preşedintele clubului i-a trasat un ultimatum. ”Meciurile următoare reprezintă adevărate examene pentru cariera sa”
Viitorul pregăteşte aducerea unui fundaş central, după cedarea lui Ghiţă la Ferencvaros Viitorul pregăteşte aducerea unui fundaş central, după cedarea lui Ghiţă la Ferencvaros
Horaţiu Feşnic, Horia Mladinovici şi Iulian Dima arbitrează meciurile de marţi din Casa Liga I Horaţiu Feşnic, Horia Mladinovici şi Iulian Dima arbitrează meciurile de marţi din Casa Liga I
Julian Nagelsamnn a reacţionat, după ce a fost dat ca viitorul antrenor al celor de la Real Madrid. "Cu siguranţă sunt lucruri mai rele de citit” Julian Nagelsamnn a reacţionat, după ce a fost dat ca viitorul antrenor al celor de la Real Madrid. "Cu siguranţă sunt lucruri mai rele de citit”
CFR Cluj nu a încasat o sumă mare din transferul lui Djokovic la Rizespor CFR Cluj nu a încasat o sumă mare din transferul lui Djokovic la Rizespor
România - Croaţia, în primul meci al turneului preolimpic de polo, de la Rotterdam România - Croaţia, în primul meci al turneului preolimpic de polo, de la Rotterdam

Ioan Niculae, în stare critică la spital! Patronul Astrei se luptă pentru viaţa sa

Astra Giurgiu Publicat pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19632932/1/ioan-niculae.png

Ioan Niculae, patronul echipei Astra Giurgiu, se află în stare gravă la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Bucureşti, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Omul de afaceri e grav afectat după ce a contractat COVID-19 şi se pare că se luptă pentru viaţa sa. Atât de gravă este situaţia în acest moment.

Anunţul este unul cât se poate de îngrijorător. Situaţia lui Ioan Niculae e una complicată şi din cauza vârstei. El are 66 de ani.

Este în stare critică, pe aparate, la Terapie Intensivă. A contractat o formă severă a virusului, care, practic, l-a doborât”, a precizat o sursă din cadrul spitalului, citată de ProSport.

Niculae rezolvase o parte din probleme de la echipă zilele trecute 

Jucătorii celor de la Astra Giurgiu au primit o veste bună joi, la o zi după ce au refuzat să se antrenze sub comanda lui Eugen Neagoe: protestul lor a fost luat în serios, iar Ioan Niculae le-a băgat în cont salariile pe două luni!

În momentul în care restanţele de la fosta campioană a României, ajunsă acum lanternă roşie în Casa Liga 1, atinseseră patru luni, jucătorii au decis să ia o decizie radicală şi i-au transmis lui Eugen Neagoe că nu au de gând să iasă la antrenament. Cum şi antrenorul a fost de partea lor, lui Ioan Niculae nu i-a rămas decât să bage mâna în buzunar.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Astra Giurgiu

Ultimele articole Toate articolele