Ultima oră
VIDEO | Dinamo încheie cu un eşec parcursul în grupele EHF European League VIDEO | Dinamo încheie cu un eşec parcursul în grupele EHF European League
VIDEO | Mai speră la Scudetto! Juve accelerează pe lângă Spezia, 3-0, şi revine la şapte puncte de liderul Inter VIDEO | Mai speră la Scudetto! Juve accelerează pe lângă Spezia, 3-0, şi revine la şapte puncte de liderul Inter
VIDEO | Cîmpanu, gol şi ratare imensă în Chindia - Craiova 0-1. "Este o revanşă. Am arătat că suntem o echipă mare" VIDEO | Cîmpanu, gol şi ratare imensă în Chindia - Craiova 0-1. "Este o revanşă. Am arătat că suntem o echipă mare"
Săndoi explică eliminarea din Cupă: "Aşa ceva e inadmisibil la Liga 1". Declaraţie de dragoste pentru Craiova: "E sufletul meu" Săndoi explică eliminarea din Cupă: "Aşa ceva e inadmisibil la Liga 1". Declaraţie de dragoste pentru Craiova: "E sufletul meu"
VIDEO | Nemulţumirea lui Ouzounidis după victoria cu Chindia: "Avem o problemă în atac" VIDEO | Nemulţumirea lui Ouzounidis după victoria cu Chindia: "Avem o problemă în atac"
Andrei Cristea, acuzat că i-a strigat "mai bine mureai la operaţie" arbitrului Radu Petrescu. EXCLUSIV | Reacţia conducerii lui Poli Iaşi Andrei Cristea, acuzat că i-a strigat "mai bine mureai la operaţie" arbitrului Radu Petrescu. EXCLUSIV | Reacţia conducerii lui Poli Iaşi

Ionel Dănciulescu îi ia apărarea lui Florinel Coman. ”Sper să treacă peste acea problemă. Să nu-l afecteze profesional”

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20003136/1/coman.jpg

Poliţia Rutieră i-a întocmit un dosar penal lui Florinel Coman, care a fost prins circulând pe autostradă cu 165 km/oră şi fără permis de conducere valid.

Coman a fost oprit la kilometrul 75 pe sensul Constanţa – Bucureşti şi a prezentat oamenilor legii un document care era similar unui permis de conducere international, potrivit g4media.ro.

Fotbalistul celor de la FCSB a fost apărat chiar de unul din rivalii de la Dinamo, în persoana lui Ionel Dănciulescu.

„Eu, de obicei, nu vreau să judec pe nimeni. Îmi pare rău de Florinel Coman, e unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1. S-a accidentat în Europa League, atunci era cel mai în formă, mai în formă decât Dennis Man.

Sper să treacă peste acea problemă. Să nu-l afecteze profesional. Cine n-a greşit în viaţă? Acum vizibilitatea este mai mare la fotbalişti, dar şi în trecut se făceau lucruri care nu trebuiau făcute. Trebuie să-ţi asumi ce ai făcut şi să mergi mai departe.

Depide foarte mult de tine cum gestionezi această situaţie. Repede ajungi sus, imediat cazi. Contează să fii constant în evoluţii”,
a declarat Ionel Dănciulescu, la ProSport Live.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele