Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Ionel Dănciulescu îi ia apărarea lui Florinel Coman. ”Sper să treacă peste acea problemă. Să nu-l afecteze profesional”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20003136/1/coman.jpg

Poliţia Rutieră i-a întocmit un dosar penal lui Florinel Coman, care a fost prins circulând pe autostradă cu 165 km/oră şi fără permis de conducere valid.

Coman a fost oprit la kilometrul 75 pe sensul Constanţa – Bucureşti şi a prezentat oamenilor legii un document care era similar unui permis de conducere international, potrivit g4media.ro.

Fotbalistul celor de la FCSB a fost apărat chiar de unul din rivalii de la Dinamo, în persoana lui Ionel Dănciulescu.

„Eu, de obicei, nu vreau să judec pe nimeni. Îmi pare rău de Florinel Coman, e unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1. S-a accidentat în Europa League, atunci era cel mai în formă, mai în formă decât Dennis Man.

Sper să treacă peste acea problemă. Să nu-l afecteze profesional. Cine n-a greşit în viaţă? Acum vizibilitatea este mai mare la fotbalişti, dar şi în trecut se făceau lucruri care nu trebuiau făcute. Trebuie să-ţi asumi ce ai făcut şi să mergi mai departe.

Depide foarte mult de tine cum gestionezi această situaţie. Repede ajungi sus, imediat cazi. Contează să fii constant în evoluţii”,
a declarat Ionel Dănciulescu, la ProSport Live.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri