Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Ionel Gane, recunoscător fanilor, după victoria cu Hermannstadt. ”Cred în suporteri, în tot ceea ce fac”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19884854/1/gane.jpg

Dinamo a obţinut miercuri seară, în direct pe Look Sport, a cincea victorie a sezonului, 2-0 la Mediaş, cu Hermannstadt, rezultat care o apropie la două puncte de ultimul loc de play-off. Fabbrini (29) şi Nemec (32) au rezolvat partida încă din prima repriză, echipa lui Ruben Albes căutând în zadar o replică pe măsură.

Antrenorul celor de la Dinamo a fost mulţumit de prestaţia jucătorilor săi, care sunt foarte aproape de un loc de play-off. Acesta nu i-a uitat nici pe suporteri, singurii care ajută echipa în acest momente şi a ţinut să trimită o ”săgeată” către conducerea spaniolă.

„Eu cred că meciul cu Hermannstadt a fost bun. Situaţia pe care o avem nu e ok, dar despre ce înseamnă jocul, am avut o organizare bună. Nu au avut vreo şansă de gol. A trebuit să-I prindem pe spaţii libere. A fost o victorie meritată.

E greu să vă spun dacă vor mai fi plecări. Fiecare încearcă să găsească o soluţie cât mai bună. DDB încearcă să rezolve aceste situaţii, ca echipa să nu se destrame. Nu avem alt sprijin decât în ei.

Eu nu mai cred în spanioli, că de atâta timp ne tot amăgesc. Cred în suporteri, în tot ceea ce fac. Ne arată că nu suntem singuri. Meci de meci, ei fac tot posibilul ca această echipă să arate bine. Nu cedăm.

În fiecare zi pot apărea decizii pe care eu nu le pot controla. Deocamdată suntem aici şi luptăm în continuare”,
  a declarat Jerry Gane, după meciul cu Mediaş.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele