Ultima oră
Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro! Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro!
Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa
VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!" Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!"
Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari" Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari"
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova

Ionel Ganea iese la atac şi pune la respect jucătorii de la Dinamo: ”Trebuie să ai şi tu orgoliul tău”

Dinamo Publicat pe 28 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20023033/1/rps7644.jpg

Dinamo se menţine pe linia de plutire doar datorită fanilor, asta pe plan economic. Deşi suporterii au reuşit să plătească salariile jucătorilor, aceştia nu pot să scape echipa din zona roşie, să o ridice din rândul ultimelor clasate. Ionel Ganea, cunoscut ca un mare dinamovist, şi-a spus părerea cu privire la tot ce se întâmplă acolo şi e supărat. Speră însă că în ceva timp situaţia se va regla.

Îmi pare rău pentru Dinamo. Nu ştiu ce se poate întâmpla acolo. Eu cred că şi jucătorii au o parte de vină, nu poţi să dai vina doar pe antrenor! Trebuie să ai şi tu orgoliul tău de fotbalist, doar joci la cea mai titrată echipă din România. Părerea mea e că ar trebui să se gândească foarte bine, la fel cum a zis şi Steliano Filip aseară, că sunt o ruşine. Eu zic că ei ar trebui să fie cei care să îndrepte această situaţie.

jucătorii trebuie să schimbe totul! Treaba cu spaniolii mă depăşeşte sincer. Nu ştiu ce să zic! Nu cunosc detaliile acestei combinaţii. E greu să vorbesc despre asta”, a declarat Ionel Ganea pentru Fanatik.

Fanii au virat un milion de euro în contul clubului

Alexandru Conovaru, membru DDB, a vorbit la Look Sport Live despre modul în care programul iniţiat de suporteri a ajutat până acum clubul Dinamo să nu dispară şi să reuşească să rămână la un nivel decent. Prin ”Doar Dinamo Bucureşti”, susţinătorii ”câinilor” au reuşit şi reuşesc să ajute echipa cu sume importante de bani. Să plătească salariile jucătorilor, deplasări şi altele.

Conovaru a recunoscut că suma care a intrat până acum în conturile lui Dinamo se ridică la un milion de euro şi că totul nu se opreşte aici. În plus, el a avut un mesaj şi pentru conducătorul Dorin Şerdean, care ar avea un salariu lunar de aproximativ 2000 de euro.

”Un milion de euro am băgat în conturile lui Dinamo până acum. Sunt banii suporterilor şi mai sunt ceva bani în conturile DDB, pentru plata gazelor, luminii, deplasări, cazări. Mai puţin s-a plătit salariul domnului Şerdean, care poate mai trece din Alba Iulia să ia cei 9.000 şi ceva de lei”, a declarat Alexandru Conovaru la Look Sport Live.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele