Ultima oră
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League

Ionel Ganea, reacţie marcă înregistrată după ratarea lui Cătălin Itu cu Clinceni: ”Merg la sala de mese! Mai joc pe liga a cincea aşa de distracţie. La mijlocul terenului, cred că m-aş mai descurca”

Dinamo Publicat pe 5 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20493737/1/rps9583.jpg

Ionel Ganea, fostul mare atacant din naţionala României, a ieşit la atac şi a spus, aşa cum o face de fiecare dată, lucurilor pe nume. Fostul vârf a analizat situaţia lui Dinamo, dar şi o fază din meciul cu Academica Clinceni, pierdut de ”câini” cu scorul de 0-1.

Ionel Ganea l-a ironizat pe Cătălin Itu, care a oferit un moment care cu greu se vede pe un teren de fotbal, într-o ligă profesionită. Jucătorul împrumutat de la CFR Cluj a ratat cu poarta goală împotriva Clinceniului, iar ”Ganezul” a spus că, în ciuda pauzei de ani de zile, de când s-a retras de fotbal, ar fi marcat fără probleme din poziţia respectivă.

Dacă m-aş mai activa o ţâră cred că aş mai face faţă aşa câteva minute. Probabil o dădeam pe-aia a lui Itu. În atac aşa nu ştiu dacă aş mai fi aşa atractiv. Ce sală? Merg la sala de mese! Mai joc pe liga a cincea aşa de distracţie. La mijlocul terenului acolo sincer cred că m-aş mai descurca.

Mircea Rednic e un om inteligent şi un foarte bun. Nu văd de ce ar juca contra antrenorului. În primul rând pierd bani şi te descalifici ca jucător şi dacă faci asta nu te mai ia nimeni. Cei care conduc Dinamo trebuie să fie foarte realişti şi să facă un plan de urgenţă să salveze Dinamo.

Nu cred că Mircea Rednic e problema acolo. Şi cu Bonetti au început bine şi apoi s-au stins. Trebuie să înţeleagă că e nevoie să se sacrifice. Eu i-aş da în continuare credit lui Mircea Rednic şi i-aş da mână liberă să îşi aducă jucători. Aşa se face la cluburile mari”, a spus Ionel Ganea, pentru Fanatik.

Împrumutat din septembrie la Dinamo, de la CFR Cluj, mijlocaşul Cătălin Itu a oferit doar o pasă de gol în 12 partide. Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de un milion de euro.

Itu câştigă la Dinamo, potrivit Fanatik, 5.000 de euro pe lună.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele