Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua a noua | Spania - Polonia, de la 22:00. Germania a trecut la pas de Portugalia, Ungaria a făcut meciul ultimilor zeci de ani contra campioanei mondiale, Franţa LIVE BLOG EURO 2020, ziua a noua | Spania - Polonia, de la 22:00. Germania a trecut la pas de Portugalia, Ungaria a făcut meciul ultimilor zeci de ani contra campioanei mondiale, Franţa
CFR Cluj a făcut 1-1 cu Ludogoreţ, în al doilea amical din Austria CFR Cluj a făcut 1-1 cu Ludogoreţ, în al doilea amical din Austria
Gabriel Tamaş a devenit preşedinte al FC Voluntari
Gabriel Tamaş a devenit preşedinte al FC Voluntari
Negocierile dintre Zdenek Ondrasek şi FCSB, avansate! Negocierile dintre Zdenek Ondrasek şi FCSB, avansate!
Dragoş Grigore negociază cu Rapid. Fundaşul are şi trei propuneri din Turcia Dragoş Grigore negociază cu Rapid. Fundaşul are şi trei propuneri din Turcia
Vlad Muţiu a semnat cu FC Hermannstadt
Vlad Muţiu a semnat cu FC Hermannstadt

Ionel Ganea surprinde, după ce fiul său a marcat un gol decisiv pentru naţionala României. ”Nu-mi place însă că se relaxează după o reuşită”

JO 2020 Publicat de Daian Cutu pe 8 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20237027/1/gane.jpg

Naţionala olimpică a învins, marţi, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa similară a Australiei, în al doilea şi ultimul meci amical din cadrul stagiului de pregătire de la Marbella (Spania). Partida a fost în direct pe Prima TV.

Unica reuşită a venit în minutul 9. George Ganea a marcat frumos, cu un lob peste portarul australian, după ce a primit o pasă lungă de circa 50 de metri de la Ciobanu.

Fostul mare internaţional Ionel Ganea a făcut o scurtă analiză a jocului fiului său, împotriva naţionalei de la Antipozi.

”A gândit bine faza golului, la fel şi execuţia. Şi-a ales-o bine. Prestaţia lui, per total, a fost destul de bună. Nu-mi place însă că se relaxează după o reuşită. Nu-i normal.

El trebuie să-şi propună să marcheze şi al doilea gol, şi al treilea gol. Mai e un pic de lucru cu el, la partea de dorinţă.

Echipa nu a jucat atât de bine în repriza a doua, ne-am mulţumit cu 1-0. Adversarul a fost destul de bun, au jucat agresiv, am văzut răutate, dorinţă. Mi-au mai plăcut de la noi Ciobanu şi cei din apărare”,
a declarat Ganea la Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele