Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Ioniţă nu concepe ratarea promovării cu Rapid. ”De abia aşteptăm şi noul stadion, am înţeles că va fi gata la sfârşitul lui martie”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 11 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19872359/1/ionita.jpg

Rapid a reuşit să îl readucă pe Alexandru Ioniţă I (31 de ani), fotbalist cerut cu insistenţă de Nicolae Grigore, noul antrenor, care nu concepe să rateze promovarea în Casa Liga 1 din vară.

Ioniţă vine din postura de liber de contract, după o experienţă nefastă la UTA Arad, care l-a pus pe liber înainte de finele anului trecut. El le-a promis fanilor promoarea mult visată în primul eşalon.

"Sunt fericit, am mai spus-o şi mă repet, vreau ca la finalul sezonului să fim campioni. Am stat departe 8 ani de Rapid şi în ultimele sezoane chiar îmi doream foarte mult să revin aici.

De abia aşteptăm şi noul stadion, am înţeles că va fi gata la sfârşitul lui martie, deci tocmai bine. Va fi foarte greu să promovăm, dar eu sunt încrezător şi am încredere în colegii mei că vom reuşi" , a declarat acesta la revenirea în Giuleşti.

El s-a format la centrul de copii şi juniori al clubului, unde a făcut pasul la seniori şi a fost cedat la FC Koln, pentru suma de 2,5 milioane de euro. Din păcate nu a reuşit să se adaptez la fotbalul german.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele