Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Ionuţ Chirilă a fost făcut praf în direct de o legendă dinamovistă: „E un delir ce vorbeşte, nu e el de vină...”

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 19 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20435013/1/dinamo-bucuresti-cs-concordia-chiajna-1-0-liga-1-28-10-2013.jpg

Academica Clinceni a fost distrusă 5-0 de CS U Craiova. După partidă, Ionuţ Chirilă - noul antrenor al ilfovenilor- a declarat că: „nu îmi explic cum am jucat excepţional 15 minute, am controlat jocul, apoi am căzut”. Primul gol a venit în minutul 11, iar în 14 al doilea.

Cornel Dinu s-a aflat în platoul Telekom Sport, unde a analizat partida şi l-a taxat extrem de dur pe Chirilă, după declaraţiile de după meci.

„A văzut alt meci. Nu e el de vină. De vină este... La Clinceni a fost o aşezare serioasă. Prin 1940-1941 era un aeroport al aviaţiei germane, iar acum e un curent de care se bucură Chirilă. Acum e o aşezare liberală. Liberalism e ce face, ce vorbeşte, nu ştiu cum puteţi să-l ascultaţi. E un delir ce vorbeşte, dar nu e el de vină... 

Uitaţi-vă la diferenţa dintre Reghecampf, câtă precizie, exactitate în ce spune, şi turuiala asta a antrenorului Clinceniului. O mare greşeală e schimbarea lui Poenaru. Să te apuci să spui că ai jucat fantastic 15 minute, înseamnă că nu te-ai uitat la meci! 

Nu poţi să te duci să joci la Craiova şi să joci, nu ştiu dacă poţi spune ostentativ, într-un 4-4-2 deschis, care duce la un raport al ocaziilor de 11-2 pentru Craiova. Cine-l ia în serios?”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele