Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Ionuţ Chirilă a intrat în alt conflict, după ce l-a terminat pe cel cu Ilie Poenaru: ”Singurul sentiment pe care-l am faţă de acest băiat instabil este de o milă groaznică”

Academica Clinceni Publicat pe 28 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20409928/1/1rps-9984.jpg

Ionuţ Chirilă e de două meciuri pe banca echipei Academica Clinceni şi deja a intrat în mai multe dispute verbale, cu anumiţi oameni de fotbal. După ce s-a contrat, indirect, pe la TV cu Ilie Poenaru, acum se ceartă cu fostul mijlocaş Robert Niţă.

Niţă a fost cel care a aprins spiritele, cu o reacţie în mediul online, iar Chirilă, un om orgolios, nu a aşteptat mult şi i-a răspuns. ”Singurul sentiment pe care-l am faţă de acest băiat instabil şi dezechilibrat emoţional este de o milă groaznică. Când spun asta, am şi argumente. A mai spus nişte tâmpenii într-o emisiune, apoi mi-a dat mesaj, şi-a cerut scuze vreo 5 minute la rând. Aceast băiat trece de la gheaţă la foc, plânge şi râde în acelaşi timp. Nu poţi să afirmi nişte lucruri, să nu ai responsabilitate şi apoi să-ţi ceri scuze. 

Probabil este supărat că m-a invitat de vreo 10 ori pe canalul său de YouTube să vorbim despre fotbal, ceea ce-mi denotă că mă apreciază, şi nu am putut să-i ofer această oportunitate. 

Să te întrebi ce caută Chirilă în Liga 1 după 25 de ani de profesie, în care am câştigat 4 titluri cu Dinamo, despre care fotbalul românesc spunea că e Barcelona a României, după ce am calificat o echipă naţională la un Campionat European după 10 ani, după ce am câştigat singurul titlu din istoria Rapidului, unde am făcut milioane de euro din jucătorii pe care i-am construit şi desăvârşit, după ce am antrenat 3-4 echipe de Liga 2 şi 3-4 de Liga 1, culminând cu Chiajna, pe care am făcut-o exponentul fotbalului spectacol în România, înseamnă că are ori lipsă de cultură fotbalistă, ori rea-voinţă”, a spus Chirilă, pentru GSP.

Iată ce spunea Robert Niţă despre Ionuţ Chirilă:

Mare minune dacă nu-l filmează şi ăştia să-l pună pe YouTube. Cred că e singurul antrenor din istoria modernă a fotbalului internaţional care este filmat la o şedinţă în batjocură şi pus pe YouTube de către jucătorii lui”.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri