Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

Ionuţ Negoiţă, înfuriat de acuzele că vrea să contribuie la falimentul clubului Dinamo! “Nu am recuperat nimic de la spanioli” Mesajul pentru suporteri

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 25 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19929086/1/neho.jpg

Spaniolul Pablo Cortacero a preluat pachetul majoritar de acţiuni la clubul Dinamo de la Ionuţ Negoiţă, pentru 550.000 de euro, dar nu a făcut infuzia de capital promisă, iar ‘roş-albii’ riscă acum falimentul. Acuzat de către fanii din DDB că ar contribui indirect la declinul lui Dinamo, Negoiţă a declarat că ar avea de pierdut din punct de vedere financiar în cazul falimentului.

Peluza ‘Cătălin Hîldan’ susţine că “Negoiţă a minţit atunci când a spus că va ceda clubul doar unui investitor de care va fi sigur că poate ridica Dinamo. În realitate el căuta cu disperare un om de paie de care trebuia să fie sigur că îngroapă clubul”.

DDB i-a atras atenţia în repetate rânduri fostului acţionar majoritar de la Dinamo că investitorii spanioli nu sunt de încredere. În plus, fanii au fost în negocieri avansate cu Ionuţ Negoiţă pentru preluarea clubului.

Pablo Cortacero nu a investit niciun euro la Dinamo din august 2020, iar clubul a fost ţinut pe linia de plutire din cotizaţiile fanilor înscrişi în Programul DDB. Suporterii au plătit o parte dintre salariile restante către jucători şi au discutat cu aceştia despre modificarea contractelor.

"Cum m-ar ajuta falimentul lui Dinamo? Că aş mai pierde nişte bani pe lângă cei pierduţi până acum? Ăsta e ajutorul? Sau cum? Mulţi îşi dau cu părerea. Dacă a pierde bani înseamnă avantaj... Nu am ce să comentez la asemenea aberaţii. E o inepţie!

Eu nu am recuperat nimic de la spanioli. Era o datorie de peste 800.000 de euro, dar între timp s-au mai adunat nişte bani. Am tot sperat, i-am mai tot lăsat. Între timp, nu au plătit nimic, iar datoriile au crescut. Nu au plătit nimic nici datoriile vechi.

Când  le-am dat fanilor DDB pe un leu câte 10% din acţiuni, am insistat să le dau 90%. Să le dau tot. Mereu s-au eschivat. Spuneau că vor să mai adauge cotizanţi, că trebuie să aibă acceptul lor, că vor să facă due diligence, deşi erau de mult în club şi ştiau tot. Dar au ezitat. Le-am zis să ia şi să îşi asume... Asta e... Acum e uşor de comentat.

Era de preferat să ia cineva clubul din ţară, suporterii sau cineva care îşi dă cu părere şi comentează... Dar când e vorba să se bage, nu are nimeni bani. E păcat că nu s-a băgat cineva din ăia care se dădeau viteji şi spuneau că se pricep. Credem că dacă se bagă unul din ăia, vom fi în Champions League... Dar nu a fost să fie. Avem mulţi viteji din gură. Cortacero a fost singurul care a venit să cumpere.

Nu ştiu exact, nu cunosc ce potenţial are Cortacero. Nu am detalii. Dar am bănuit că, dacă a adus banii ăia şi a făcut echipă bună, lucrurile vor merge bine. 550.000 e sumă destul de mare. El a mai arătat nişte bani în nişte bănci de afară... S-a predat societatea, cu totul", a declarat Ionuţ Negoiţă pentru GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele