Ultima oră
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan. Care este următoarea sa destinaţie Olivier Giroud pleacă de la AC Milan. Care este următoarea sa destinaţie
”Nici nu ştiu ce să spun, deja este penibil”. Denis Politic, discurs fără menajamente ”Nici nu ştiu ce să spun, deja este penibil”. Denis Politic, discurs fără menajamente
Reacţie incredibilă a unui jucător de la FCU Craiova. ”Suntem vai m**ţii noştri!” Reacţie incredibilă a unui jucător de la FCU Craiova. ”Suntem vai m**ţii noştri!”
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 2-1. ”Câinii” cedează în prelungirile unui meci nebun VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 2-1. ”Câinii” cedează în prelungirile unui meci nebun
VIDEO | Dinamo Bucureşti - Skjern 28-27. ”Dulăii” fac primul pas către Final Four-ul European League VIDEO | Dinamo Bucureşti - Skjern 28-27. ”Dulăii” fac primul pas către Final Four-ul European League
Evan Ndicka va relua antrenamentele cu AS Roma Evan Ndicka va relua antrenamentele cu AS Roma

Ionuţ Negoiţă, mână în mână cu Pablo Cortacero? Acuzaţii incredibile aduse de către DDB

Dinamo Publicat pe 24 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19927412/1/neho.jpg

Fanii-acţionari din programul ”Doar Dinamo Bucureşti” l-au atacat în termeni duri pe fostul patron al lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă. Suporterii dinamovişti îl acuză pe fostul finanţator al clubului că a orchestrat falimentarea echipei, de pe urma căreia ar avea doar avantaje.

Aceştia susţin că Ionuţ Negoiţă ar avea doar de câştigat dacă Dinamo intră în faliment, deoarece doar în acest mod ar scăpa de datoriile pe care le are. În plus, suporterii îi reproşează că nu i-a consultat când a vândut echipa şi că nu le-a cerut nicio minimă garanţie investitorilor spanioli.

Redăm integral postarea fanilor-acţionari din DDB, de pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo:

”PSEUDOLOGIA FANTASTICĂ

Mitomania, denumită şi minciuna patologică sau pseudologia fantastică, nu este o boală propriu-zisă, nefiind integrată în Diagnostic and Statistic Manual of Mental Disorders, ci este un simptom al unor tulburări de personalitate.

Mitomania presupune existenţa unui discurs în care realitatea şi ficţiunea se îmbină. Prin acest amestec cu fragmente de adevăr, minciuna devine şi mai periculoasă.

C-zero este un caz care merită studiat de către specialişti.

La ultima ieşire în public, a înşirat o serie de minciuni, dar a subliniat, fără să-şi dea seama, un mare adevăr: PERSOANA CARE TREBUIE PROTEJATĂ se numeşte NEGOIŢĂ.

Într-un discurs în care pare că se războieşte cu toată lumea, Pablito l-a dat de gol pe omul din spatele lui, prin fraze în care Negoiţă apare ca băiatul cel bun:

- Negoiţă nu vrea să falimenteze clubul

- Negoiţă s-a purtat frumos cu mine

- Negoiţă mi-a atras atenţia că sunt probleme cu suporterii

- Negoiţă nu a fost rău intenţionat, dar s-a înconjurat de oameni care nu au gestionat afacerea cum trebuie.

- Marius Iorga (adică omul de încredere al lui Negoiţă, adus în club de Negoiţă) a fost dat la o parte, deşi era cel mai bun şi lucra fără să fie plătit (lucru specific pentru cei care trăiesc din comisioane)

Negoiţă şi-a găsit paravanul perfect pentru a îngropa Dinamo. Iată alte 5 argumente care conduc la aceeaşi concluzie:

1. DDB se afla în negocieri avansate cu Negoiţă pentru preluarea clubului. Se semnase un memorandum prin care se sublinia faptul că Negoiţă are obligaţia să se consulte cu DDB în cazul în care apar alţi investitori interesaţi. NEGOIŢĂ A CĂLCAT ÎN PICIOARE ACEL MEMORANDUM.

2. Negoiţă scapă de datorii doar dacă Dinamo intră în faliment.

3. Negoiţă este deocamdată persoana care are cel mai mult de câştigat din afacerea ”spaniolă”

4. Negoiţă a cedat clubul fără NICIO MINIMĂ GARANŢIE din partea ţeparilor spanioli.

5. DDB i-a atras atenţia în repetate rânduri că ”spaniolii” pe care i-a găsit el, sunt nişte şarlatani, dar nu a ţinut cont de niciun avertisment.

6. Negoiţă a minţit atunci când a spus că va ceda clubul doar unui investitor de care va fi sigur că poate ridica Dinamo. În realitate el căuta cu disperare un om de paie de care trebuia să fie sigur că îngroapă clubul.”

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele