IONUȚ RADA, NECRUȚĂTOR CU „GRĂSANII” CARE AU JUCAT LA FCSB SAU VOR SĂ AJUNGĂ SĂ JOACE ACOLO. „CUM SĂ TE PREZINȚI AȘA LA O ECHIPĂ DE LIGA 1?” - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

IONUȚ RADA, NECRUȚĂTOR CU „GRĂSANII” CARE AU JUCAT LA FCSB SAU VOR SĂ AJUNGĂ SĂ JOACE ACOLO. „CUM SĂ TE PREZINȚI AȘA LA O ECHIPĂ DE LIGA 1?”

Fostul internațional Ionuț Rada a fost invitatul emisiunii „Fotbal Look”, difuzată aseară la postul de televiziune Look Plus, după meciul dintre FC Botoșani și Dinamo (1-0). Rada, care a jucat de-a lungul timpului printre altele la Universitatea Craiova, Rapid, FCSB și CFR Cluj i-a criticat pe fotbaliștii supraponderali din fotbalul românesc. El a observat că unii dintre jucătorii trecuți pe la FCSB au probleme cu greutatea și a dat exemplul lui Alibec. Apoi, s-a referit la unul dintre fotbaliștii care bat la porțile echipei lui Gigi Becali, Andrei Miron.

Asta după ce Miron, în prezent la FC Botoșani, a declarat reporterului Look Plus că și-ar dori să semneze cu FCSB. La scurt timp după afirmația acestuia, Ionuț Rada a intervenit și a spus că Miron, la fel ca și alți fotbaliști din Liga 1, ar trebui să fie mai atent la kilogramele în plus care îi afectează negativ randamentul.

„Am tot văzut în ultimul timp unii jucători de la FCSB care au probleme cu greutatea. Am văzut și cazul Alibec, accidentările. Ei ar trebui în primul rând să știe că kilogramele în plus pot duce la accidentări. Nu neapărat doar să arăți frumos și să dai bine. Să poți să joci, sa nu te accidentezi, sunt mulți factori. Nu știu care e greutatea optimă pentru Miron, dar l-am văzut acum și e clar că e peste limită. Cei de la FCSB dacă o să facă o ofertă concretă… știți bine că și cu Burcă a fost la fel. Când a plecat de la Botoșani multă lume nu avea încredere în el. Burcă s-a impus pe meritul lui. Acum la interviu cum l-am văzut pe Miron e clar că nu e OK. În momentul în care o să apari la FCSB și o să fii în mijlocul jucătorilor o să se vadă o diferență. Jucătorii trebuie să înțeleagă că trebuie să aibă respect față de ei și mai ales că acest sport este urmărit de copii, iar ei sunt un exemplu. În momentul în care tu te prezinți așa la o echipă de Liga 1 e clar că nu te respecți”, a spus Rada, în direct pe Look Plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine