Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Ionuţ Radu poate fi protagonistul unui transfer intermediat de Mino Raiola: "Aproape sigur va fi titular aici!"

Serie A Publicat pe 14 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20244893/1/ad05zdjmnzc0zdy3ndi3yzi1mgq4ztg1ztg0ymq5n2ewma-thumb.jpg


Ionuţ Radu (24 de ani) e indicat de presa italiană drept următorul portar titular al celor de la Hellas Verona, locul al zecelea în ultima stagiune din Serie A, unde ar urma să ajungă la schimb cu Marco Silvestri.
 
Românul şi-a petrecut sezonul 2020/2021 ca rezervă a veteranului Samir Handanovic, iar indiciile sunt că nu va primi prea multe şanse nici din partea lui Simone Inzaghi. Ajuns la vârsta la care trebuie să joace pentru a nu stagna, Radu e văzut de Internazionale Milano drept o potenţială sursă în aducerea unui alt goalkeeper cu experienţă: Marco Silvestri, portarul în vârstă de 30 de ani care a jucat 34 de meciuri pentru Hellas Verona în ultimul sezon.
 
Cum Radu e mai tânăr, Inter va primi şi o sumă de bani, iar site-ul larena.it notează că cei doi portari vor semna contracte de împrumut cu posibilitate de transfer definitiv, mişcarea urmând să fie intermediată de Mino Raiola:
 
"Ionuţ Radu, 24 de ani, cu o cotă de piaţă de 6 milioane de euro. Nu a fost titular, ci a doua variantă a lui Inter, după Handanovic. La Verona îşi va găsi locul şi aproape sigur va fi titular", scriu italienii.
 
Tinerii Ivor Pandur (21 de ani) şi Nicola Borghetto (21 de ani) sunt ceilalţi portari din lotul celor de la Verona, dar niciunul nu are experienţa necesară pentru a-şi asuma postul de titular în faţa lui Radu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele