Ultima oră
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie

Ionuţ Voicu trage un semnal de alarmă, după eşecul lui Rapid cu Recea. ”E frustrarea foarte mare. Am mai trecut prin asta. Am mai luat bătaie de la Tărlungeni, de la echipe care nu mai există la ora actuală”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 26 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19493416/1/voi.jpg

Rapid a suferit o înfrângere dureroasă în etapa a 5-a a Ligii a 2-a. Giuleştenii au cedat cu 1-2 în faţa unei echipe nou-promovate, care nu avea vreun punct în clasament, Comuna Recea, în deplasare. Rapid a condus chiar cu  1-0 la pauză, dar acest lucru nu a fost suficient pentru echipa lui Adrian Iencsi.

La final, Ionuţ Voicu, veteranul din defensiva giuleştenilor a tras un semnal de alarmă pentru întreaga echipă, care a suferit un eşec, contra unei formaţii care nu a reuşit să puncteze în acest sezon. Acesta a mai declarat că lucrurile trebuie analizate, pentru a nu se mai repeta astfel de contraperformanţe pe viitor.

”E o ruşine pe care am mai trăit-o la Rapid. Felicitări gazdelor, ştiam că o să îşi dea viaţa. Numele Rapid motivează pe oricine. Noi trebuia să fim mai puternici. A doua repriză am căzut inexplicabil, nu am mai avut construcţie, nu am mai avut posesie. Ce s-a întâmplat în a doua repriză trebuie uitat cât mai repede. Nu asta antrenăm, nu de asta ne numim Rapid. Am intrat într-un joc care lor le-a convenit şi ne-au învins.

E frustrarea foarte mare. Am mai trecut prin asta. Am mai luat bătaie de la Tărlungeni, de la echipe care nu mai există la ora actuală. Toată săptămâna ne-am gândit că venim aici şi câştigăm. Au ratat un penalty, am marcat noi, am controlat prima repriză. Iar a doua repriză parcă jucam cu Barcelona şi nu mai puteam să mai dăm o pasă. E frustrant, ne e ruşine. Mie îmi e ruşine pentru ce s-a întâmplat a doua repriză”, a declarat Ionuţ Voicu pentru FC Rapid 1923.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele