Ultima oră
Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!

NEWS ALERT | Edi Iordănescu, în pole-position pentru banca CFR-ului, după ce variantele Mutu şi Miriuţă au picat!

CFR Cluj Publicat pe 1 dec 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19634543/1/ior.jpg
 
Varianta Adrian Mutu, susţinută puternic de patronul Neluţu Varga, nu mai e singura aflată pe masa conducerii CFR-ului. Marian Copilu, preşedintele ardelenilor considerat artizanul performanţelor din ultimii ani, îl preferă pe Edward Iordănescu (42 de ani), devenit mare favorit pentru postul de nou antrenor al ardelenilor.

UPDATE: După ce variantele Adi Mutu şi Vasile Miriuţă au căzut, restul conducerii CFR-ului, în frunte cu acţionarul minoritar Ştefan Gadola nefiind de acord cu ele, Edi Iordănescu a ajuns în pole-position pentru preluarea băncii tehnice a campioanei, una pe care a mai stat la startul sezonului trecut. Fiul lui Anghel Iordănescu are mareje avantaj de a fi susţinut puternic de Marian Copilu, cu care are relaţii foarte bune, iar negocierile finale se vor purta în cursul acestei zile.

Ştirea iniţială:
 
În vară, când Varga a încercat prima dată să-l numească pe Mutu la cârma campioanei, Copilu a fost cel care s-a opus vehement şi chiar i-a transmis patronului că ar urma să plece de la echipă, dacă se merge pe mâna Briliantului. Varga nu a reuşit la acea vreme, dar pista Mutu i-a rămas bine întipărită în minte, iar acum vrea să o atace din nou. Totuşi, atitudinea lui Copilu faţă de tânărul selecţioner (41 de ani) nu s-a schimbat, iar oficialul din Gruia are altă viziune.
 
Conform mai multor surse din interiorul clubului clujean, Copilu preferă varianta Edward Iordănescu, antrenor cu care a lucrat pentru doar trei meciuri la Cluj, la startul sezonului trecut, dar cu care a rămas în condiţii bune. Dacă Mutu e legat de FRF, fiul lui Anghel Iordănescu e liber de contract, dar Neluţu Varga nu vede cu ochi buni revenirea lui Edi pe banca tehnică a trupei din Gruia. E un blocaj pe axa Copilu - Varga, cu primul susţinându-şi puternic favoritul, iar al doilea insistând cu necesitatea numirii cât mai rapide a lui Mutu!

Edi Iordănescu, apropiat de Copilu

Considerat unul dintre oamenii foarte importanţi pentru reuşitele trupei din Gruia în ultimii ani, Copilu a stat departe de echipă din cauza unor probleme cu care se confruntă pe plan personal, iar fostul său colaborator, Edward Iordănescu, a dezvăluit că revenirea sa în anturajul clubului reprezintă un imbold foarte aşteptat pentru jucătorii cu care team-managerul are o relaţie foarte, foarte apropiată: "Eu vă mai zic ceva. Am această informaţie, chiar dacă se supără pe mine. E important ca omul-cheie, Marian Copilu, să se întoarcă la echipă. De câteva săptămâni nu mai e prezent în preajma echipei, nu mai vine la meciuri, din cauza unor probleme personale. Eu ştiu cât de mult conta el.
 
Odată cu întoarcerea lui şi cu liniştirea lui Petrescu, lucrurile se pot aşeza. Eu ştiu că sunt ceva lucruri personale la Marian Copilu, e o problemă care nu mă priveşte. Ştiu ce fel de om este, ce profesionist este. Ştiu cât de important era pentru echipă, pentru jucători. Când a lipsit Dan Petrescu de la meciul decisiv de la Craiova, aţi pus camerele pe el şi Marian Copilu era foarte implicat, foarte agitat. Oferă suport emoţional echipei şi orice antrenor are nevoie de asemenea oameni. Eu ştiu ce rol a avut Marian în aceşti ani în performanţele CFR-ului", spunea Iordănescu, la începutul lui noiembrie, la Look Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19634543/2/mc.jpg

Marian Copilu (foto), preşedintele cu care CFR-ul a obţinut performanţele din ultimii ani.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele