Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Iosif Rotariu anunţă vremuri grele pentru Cicâldău şi Moruţan la Galatasaray. "Suporterii nu au răbdare. Dacă nu vor câştiga titlul, vor avea mari probleme"

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 23 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20404513/1/om.jpg

Galatasaray Istanbul a pierdut neaşteptat meciul din deplasare cu Kayserispor, scor 0-3, în etapa a şasea din Superliga Turciei, în direct pe Look Sport şi www.primaplay.ro. Olimpiu Moruţan a jucat o repriză pentru Galatasaray, în timp ce Alex Cicâldău a fost menajat, pe fondul unei accidentări uşoare.

Fost jucător la Galatasaray, Iosif Rotariu a declarat pentru Fanatik că Moruţan şi Cicâldău vor avea viaţă grea în Turcia, mai ales dacă echipa nu va fi în fruntea clasamentului.

Continuă criza la Galatasaray, care are patru meciuri consecutive fără victorie şi a pierdut ultimele două partide fără să marcheze!

La Kayseri, Thiam (39', 53' - penalty) şi Bassan (45') au înscris pentru gazde. Reuşita lui Bassan candidează la golul sezonului în Turcia - şut la vinclu din afara careului.

Olimpiu Moruţan a intrat pe teren în minutul 46, dar nu s-a remarcat decât printr-un şut de la 25 de metri, mult peste poartă, în minutul 62.

"Moruţan şi Cicâldău au mers la o echipă foarte grea şi au plecat într-un moment nu atât de inspirat al lor în campionatul României. Acum că au avut nişte realizări în primele etape nu arată foarte multe lucruri, pentru că au pierdut ultimul meci. La Galatasaray dacă faci patru meciuri bune şi două proaste lumea începe să îşi pună semne de întrebare. Suporterii nu au răbdare cu tine, iar dacă nu vor câştiga titlul vor avea mari probleme.

Locul doi e un eşec acolo. Cicâldău e un jucător mai adaptabil şi mai constant şi are şansa că trec foarte multe mingi pe la el în comparaţie cu Moruţan. Goluri le mai dai şi din trei metri. Dar faptul că joacă mijlocaş central, acoperă o zonă mai mare, are mult mingea şi e mai mult defensiv decât ofensiv. La Moruţan e mai greu pentru că el practic joacă un fel de număr zece. Trebuie să facă diferenţa la fiecare meci şi va fi foarte greu.

Pe mine a dat un milion de dolari Galatasaray şi aveam deja 28 de ani. Hagi a plecat pe două milioane de la Steaua! Eu cred că sunt exagerate sumele astea. Sunt supraevaluaţi jucătorii din punct de vedere financiar. E o presiune în plus pe jucători pentru că s-au plătit bani mulţi pe ei şi la Galatasaray nimeni nu aşteaptă! Dacă anul acesta nu câştigă campionatul jucătorii străini vor avea primii probleme şi vor suferi. Am fost acolo şi ştiu ce s-a întâmplat când am terminat pe locul doi, deşi am luat Cupa şi Supercupa", a spus Iosif Rotariu pentru Fanatik.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20404513/3/nationala-artistilor-legendele-fotbalului-romanesc-amical-18-11-2018.jpg

Galatasaray a strâns doar 8 puncte după primele 6 etape de campionat şi ocupă locul 11 în clasament. Urmează meciul de la Istanbul cu Goztepe, pe 26 septembrie, de la ora 19:00, în direct pe Look Sport 2 şi www.primaplay.ro.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20404513/2/clasament-galata.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele