Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Ipoteza surprinzătoare! Presa turcă anunţă că Dennis Man a semnat cu altă echipă. ”Din acest motiv nu mai forţează”

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 6 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20495174/1/man.jpg

Dennis Man (23 de ani) este pe cale să se despartă de Parma, deşi a redevenit titular în mandatul noului antrenor, Giuseppe Iachini. Presa turcă a dezvăluit că internaţionalul român a semnat cu cei de la Galatasaray, fiind dorit de ceva timp de Fatih Terim, care vrea să mărească colonia de ”tricolori” de la formaţia din Super Lig, ce ar putea schimba mulţi jucători în iarnă, din cauza startului modest de sezon.

”Man a semnat cu Galatasaray. Din acest motiv nu mai forţează”, este explicaţia surprinzătoare a celor de la Fotomac.

Situaţia lui Man a fost prezentată de Adrian Mutu, pentru ProSport:

Eu am ţinut legătura cu Dennis. Am vorbit cu el în urmă cu câteva luni, simţeam că o să intre în starea asta, l-am sunat şi i-am spus să fie atent pentru că dacă el se supără pe antrenor nu o să facă decât să îi explodeze în faţă şi nu o să îl ajute.

Mi s-a întâmplat şi mie în Italia, la Verona, am dat acolo de un antrenor mai bătrân care avea alte idei, iar eu nu vedeam lucrurile ca el şi mă supăram. Era în defavoarea mea pentru că nu reuşeam să am performanţe, am stat pe banca de rezerve. După câteva luni mi-am dat seama şi mi-am revenit. La început joci din elan, după revine reculul, iar după începi să joci. În Italia e concurenţă mare şi el trebuie să fie pregătit pentru asta”.

Nu mai puţin de 13 milioane de euro a plătit Parma pe Man, în ianuarie 2021, pentru transferul de la FCSB. A jucat 22 de meciuri, a marcat de patru ori şi a oferit o singură pasă decisivă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele