Ultima oră
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off

Irina Begu, mesaj de susţinere pentru Simona Halep. ”Sper să se facă dreptate”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 29 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21212455/1/halep.jpg

Simona Halep a anunţat că audierea sa în cazul de dopaj din cauza căruia este suspendată de mai multe luni a fost amânată, la solicitarea Agenţiei Internaţionale de Integritate a Tenisului (ITIA).

Halep a precizat că prin amânările repetate care o fac să nu poată participa la turnee ITIA distruge nu doar reputaţia ei, ci şi pe ea ca jucătoare. “Justiţia amânată înseamnă dreptate refuzată”, a menţionat sportiva.

Irina Begu (27 WTA) şi-a manifestat susţinerea pentru Halep şi a dezvăluit că i-a trimis mesaje de încurajare.

”Nu ştiu regulile ITIA, deci nu pot să comentez foarte mult despre acest caz (n.r. - aceste amânări) pentru că nu sunt în măsură, însă pot să spun doar că îmi pare rău de Simona, că trece prin aşa ceva. Este ceva ce nu-ţi doreşti niciodată în carieră să păţeşti.

Eu am vorbit cu ea, am ţinut legătura, i-am trimis mesaje de încurajare şi sper să se facă dreptate cât mai repede, să aibă loc acel proces pentru că până la urmă despre asta e vorba, să-şi demonstreze nevinovăţia"
, a declarat Begu, pentru EuroSport.

Calificare fără emoţii în turul II la Roland-Garros

Jucătoarea Irina Begu, cap de serie numărul 27, s-a calificat în turul doi al turneului de grand slam de la Roland-Garros.

Begu, locul 27 WTA, a trecut în primul tur de sportiva din Ungaria Anna Bondar, numărul 104 mondial, scor 6-4, 6-2, într-o oră şi 39 de minute.

În runda următoare, Irina Begu o va întâlni pe italianca Sara Errani, numărul 73 mondial.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele