Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Isco vrea să plece de la Real Madrid. Clubul se conformează şi îl vinde pentru o sumă infimă

Real Madrid Publicat pe 21 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19624377/1/isco.jpg

Isco a anunţat oficialii de la Real Madrid că vrea să plece, deoarece nu este folosit atât de des cât şi-ar dori. În acest sezon, Isco nu a fost titularizat în Liga Campionilor şi a jucat doar 260 de minute în LaLiga, astfel că a discutat cu antrenorul Zinedine Zidane, care ar fi de acord cu o plecare a jucătorului.

Presa din Spania a aflat că madrilenii acceptă să îl lase să plece, dar nu pentru mai puţin de 20 de milioane de euro. Contractul dintre cele două părţi expiră peste un an şi jumătate, în 2022.

Isco şi-a manifestat cu vehemenţă supărarea pe faptul că Zinedine Zidane nu îi dă suficiente minute în timpul partidelor. Informaţia a fost publicată în presa spaniolă, care scrie că antrenorul francez cunoaşte nemulţumirile fotbalistului.

Venit la Real în 2013 de la Malaga, Isco are contract până în 2022. Potrivit As, Real cere între 60 şi 70 de milioane de euro pentru jucătorul de 28 de ani.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele