ISTORIE IN DIRECT | Cel mai frumos debut din ultimul deceniu. Zidul Galben ii spune bun venit incredibilului Haaland - LOOKSPORT
Skip to content
Bundesliga Noutăți Video

ISTORIE IN DIRECT | Cel mai frumos debut din ultimul deceniu. Zidul Galben ii spune bun venit incredibilului Haaland

A venit. A intrat. A marcat. Dortmund a castigat. Asa a aratat debutul perfect al lui Erling Haaland la Borussia. Etapa trecuta, Dortmund a fost condusa cu 2-0 si 3-1 in deplasare la Augsburg. Dar in minutul 56 a intrat noul atacant al Borussiei, Erling Haaland. 3 goluri si a ajuns direct in istoria clubului si a inimilor suporterilor.

Legenda spune ca cine marcheaza hattrick la debut, ajunge un mare fotbalist. S-a intamplat asta la Dortmund si in cazul lui Aubameyang, venit de la St. Etienne. Si el si-a inceput povestea de succes tot cu un hattrick, si tot impotriva lui Augsburg.

Si colegul sau, Paco Alcacer are un hattrick impotriva lui Augsburg, tot la primul meci contra lor, in sezonul trecut. Se pare ca Augbsurg e victima preferata a lui Dortumund cand e vorba de marcat « tripe ».

Acum este timpul ca Zidul Galben sa-l primeasca pe Haaland. Vineri, de la 21 :30, in direct pe Look Plus vezi noua senzatie a lui Dortmund impotriva lui FC Koln.

Aici e Bundesliga ! Aici sunt golurile ! Aici e fotbalul !


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine