Ultima oră
VIDEO | Un fotbalist de la Malaga şi-a vândut tricoul de joc VIDEO | Un fotbalist de la Malaga şi-a vândut tricoul de joc
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor

Istvan Kovacs a mărturisit cum a aflat că are COVID-19 înaintea meciului dintre Botoşani şi Craiova: ”Am avut inspiraţia să verific mailul”

Superliga Publicat pe 21 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19624899/1/kovacs-site-frf.jpg

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a confirmat, sâmbătă seară, că arbitrul Istvan Kovacs, care era delegat la meciul FC Botoşani – Universitatea Craiova, a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Forul a postat pe site-ul oficial şi declaraţiile arbitrului. „Eu am respectat regulamentul. Am avut inspiraţia să verific mailul, am găsit acolo rezultatul testului şi imediat am anunţat observatorul partidei. Mă bucur că meciul s-a putut disputa.”, a afirmat Kovacs.

Federaţia a menţionat că a dat publicităţii informaţiile cu acceptul lui Kovacs, în dorinţa de a lămuri circumstanţele înlocuirii sale.

“Delegat la partida FC Botoşani – Universitatea Craiova, din 21 noiembrie, arbitrul Istvan Kovacs a aflat înainte de startul jocului că rezultatul testului COVID-19 pe care îl efectuase pentru delegarea de săptămâna viitoare în cupele europene a fost pozitiv. Arbitrul Istvan Kovacs a călătorit singur şi a respectat toate normele prevăzute în protocolul medical şi, întrucât ceilalţi membri ai brigăzii nu au fost consideraţi contacţi direcţi, ”centralul” i-a cedat rolul său celui de-al patrulea arbitru delegat pentru această partidă, Bogdan Dumitrache. Noul arbitru de rezervă a fost numit Mihăiţă Noroc.”, se arată pe site-ul FRF.

Conform protocolului de desfăşurare din Casa Liga 1, arbitrii şi jucătorii sunt testaţi la fiecare 14 zile. Precedentul test efectuat de Istvan Kovacs fusese în data de 12 noiembrie, iar rezultatul a fost negativ.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele