Ultima oră
LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+. Chindia conduce la pauză LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+. Chindia conduce la pauză
Mircea Lucescu vrea să învingă din nou Barcelona! "Acest meci să reprezinte un impuls pentru dezvoltarea lui Dinamo Kiev" Mircea Lucescu vrea să învingă din nou Barcelona! "Acest meci să reprezinte un impuls pentru dezvoltarea lui Dinamo Kiev"
Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, ACUM, pe Look Sport+ Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, ACUM, pe Look Sport+
S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord! S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord!
Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat! Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat!
VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga

Istvan Kovacs are coronavirus şi nu a putut arbitra meciul Botoşani - Craiova! Debut pentru Bogdan Dumitrache în Liga 1

Liga I Publicat de Andrei Ionascu pe sâmbătă, 21:00
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19624813/1/kovacs-site-frf.jpg

Meciul dintre FC Botoşani şi Universitatea Craiova, transmis în direct de Look Sport+, ar fi trebuit să fie arbitrat de către Istvan Kovacs (36 de ani). Arbitrul FIFA a primit o notificare de la UEFA cu puţin timp înaintea partidei de la Botoşani, fiind informat că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Prin urmare, la centru a intrat arbitrul de rezervă Bogdan Dumitrache, care a debutat în Liga 1.

UEFA l-a informat pe Istvan Kovacs că e pozitiv la COVID-19, pentru că arbitrul din Carei urma să conducă o partidă din cupele europene, la mijlocul săptămânii viitoare.

10 arbitri din lotul pentru primele două eşaloane din România au fost depistaţi pozitiv până în prezent şi nu au mai fost luaţi în considerare de către Federaţia Română de Fotbal pentru delegări la meciurile din Liga 1 şi Liga a 2-a.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele