Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Italienii au anunţat că e OUT o lună, Zlatan a reacţionat imediat! Mesajul lui Ibrahimovic

Serie A Publicat pe 25 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19629167/1/ibrahimovic-1.jpg

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a suferit o leziune musculară la coapsa stângă, în meciul pe care echipa lui, AC Milan, l-a caştigat, duminică, în deplasare, cu 3-1, în faţa formaţiei Napoli.

Presa italiană a evocat o perioadă de indisponibilitate de o lună pentru golgheterul din Serie A, dar suedezul spune că nu va sta pe tuşă atât.

"Nu e nimic serios, o săptămână sau două", a precizat el.

Ibrahimovic afirmă că nu poate trăi fără fotbal.

"De fiecare dată când port ghetele de fotbal, mă gândesc: <Uau, asta este ceea ce vreau să fac>. Este pasiunea mea. Fotbalul este cel mai bun prieten al meu, fără fotbal nu aş fi cine sunt. Fără asta, mă simt pierdut", a declarat Zlatan, pentru Aftonbladet.

La patru ani după ce şi-a anunţat retragerea internaţională, atacantul echipei AC Milan, în vârstă de 39 de ani, 116 selecţii şi 62 de goluri, şi-a reafirmat dorinţa de a reveni în prima reprezentativă.

"Dacă mă întrebi, voi fi sincer: da, îmi lipseşte echipa naţională. Nu este un secret. Celui care nu-i lipseşte şi-a terminat deja cariera. Şi eu nu mi-am terminat cariera", a afirmat Ibrahimovic, desemnat, marţi seară, pentru a XII-a oară cel mai bun jucător suedez al anului.

Suedia este calificată la Euro-2020, competiţie la care face parte dintr-o grupă alături de Spania, Polonia şi Slovacia.

Recordul lui Zlatan la 39 de ani

Zlatan Ibrahimovic a marcat în toate meciurile în care a jucat în Serie A în acest sezon, şase partide din opt.

Doar alţi trei jucători au mai înscris în primele şase meciuri în care au evoluat într-un sezon, de-a lungul timpului: Gabriel Batistuta (Fiorentina, sezonul 1994/1995), Christian Vieri (Inter, 2002/2003) şi Krzysztof Piatek (Genoa, 2018/2019).

Ibrahimovic are în acest moment zece reuşite şi conduce în clasamentul golgheterilor, în care este urmat de Cristiano Ronaldo (Juventus), cu opt goluri.

Atacantul suedez a marcat de două ori în meciul Napoli-AC Milan, scor 1-3

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele