Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Italienii, primiţi de preşedintele Mattarella. Chiellini: "Îi dedicăm victoria lui Davide Astori"

EURO 2020 Publicat pe 12 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20289874/1/ecc.jpg


Campioana europeană Italia a revenit, luni, la Roma, cu trofeul Henri Delauney. Jucătorii italieni au fost primiţi de preşedintele Sergio Mattarella la palatul Quirinale, iar căpitanul Giorgio Chiellini i-a dedicat victoria lui Davide Astori, fostul internaţional care a murit în 2018.
  
"Vrem să dedicăm victoria preşedintelui Mattarella, tuturor italienilor şi lui Davide Astori. Davide este mereu în gândurile noastre. Acest trofeu este o victorie a grupului, a celor care au ştiut să pună binele colectiv înaintea celui individual. Nu suntem aici pentru că am marcat un penalti mai mult, ci pentru că am crezut în valorile prieteniei", a declarat Chiellini.
Davide Astori, căpitanul echipei Fiorentina, a murit, la vârsta de 31 de ani, în somn, în noaptea de 3 spre 4 martie 2018. El a decedat într-o cameră de hotel din Udine, unde formaţia lui urma să joace un meci de campionat.
 
Astori a murit în urma unei aritmii ventriculare maligne, cauzată de o boală cardiacă gravă, care nu a fost diagnosticată niciodată.
 
Moartea sa a generat o mare emoţie în Italia, ţară ale cărei culori le-a apărat în echipa naţională.
 
După întâlnirea cu Mattarella, jucătorii italieni au fost primiţi şi de premierul Mario Draghi.
mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele