Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Iulian Matei s-a întors la Dinamo

Dinamo Publicat pe 28 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19935259/1/iulian-matei.jpg

Noul manager al Centrului de Copii şi Juniori (CCJ) din cadrul clubului Dinamo Bucureşti este, de joi, Iulian Matei, a anunţat conducerea administrativă prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

Un profesionist în organizarea activităţii pentru copii şi juniori, Iulian Matei a pregătit, anii trecuţi, grupele 1995, 2000, 2002 şi 2003 din cadrul Academiei Dinamo şi a mai antrenat echipa secundă a clubului, Dinamo 2 Bucureşti.

Ultima oară la reprezentativa sub 21 de ani a României, în staff-ul tehnic al selecţionerului Adrian Mutu, Iulian Matei rămâne în continuare şi antrenorul coordonator al Academiei de Fotbal CS Dinamo, înfiinţată la finalul anului trecut.

- Licenţiat "PRO" şi "A-ELITE", Iulian Matei va împlini 43 de ani peste câteva luni, pe 28 aprilie.

- 2007 este anul în care Iulian Matei a preluat prima oară, la Academia Dinamo, o grupă de copii şi juniori.

- 2003 este grupa din cadrul CCJ Dinamo cu care Iulian Matei a obţinut titlul de campion naţional în vara anului 2019.

- Portarul Aleksander Mitrovic face parte în prezent din lotul primei echipe, iar alţi jucători născuţi în 2003 au evoluat pentru Dinamo 2 Bucureşti, în Liga 3, în turul acestui sezon competiţional.

- 1995, 2000 şi 2002 sunt echipele de copii şi juniori cu care Iulian Matei a câştigat campionatul pe Bucureşti.

- Cu grupa 2002 a câştigat Cupa Danone în vara anului 2014.

- Vlad Muţiu şi Viorel Lică, de la 1995, Cătălin Măgureanu, de la 2000, Ahmed Bani şi Valentin Borcea, de la grupa 2002, sunt câţiva dintre jucătorii formaţi la echipele pregătite de Iulian Matei la Academia Dinamo.

- Al Feiha (Arabia Saudită) este echipa la care a antrenat Iulian Matei în străinătate. Noul manager al CCJ Dinamo Bucureşti a făcut parte, în 2018, din staful tehnic al lui Constantin Gâlcă.

- 5 este numărul echipelor din cariera de jucător a lui Iulian Matei, de la juniori până la Divizia B: CSŞ 1 Pajura, Sportul Studenţesc, Chimia Găeşti, Alpan Teiş şi Dacia Mioveni.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele