Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Iuliu Mureşan a anunţat 5 transferuri la Dinamo zilele viitoare! Deian Sorescu este pe picior de plecare

Dinamo Publicat pe 15 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20554121/1/iuliu-muresan.jpg

Iuliu Mureşan, administratorul special al celor de la Dinamo, a anunţat că zilele viitoare se vor face 5 transferuri în „Ştefan cel Mare”. Posturile ocupate vor fi: doi portari, un fundaş central, un mijlocaş şi un atacant. În timp ce Sorescu este pe picior de plecare.

Oficialul „câinilor” nu a dat numele celor care vor veni, cu o singură excepţie, pentru că mutarea este deja ca şi făcută: Igor Jovanovic, 32 de ani, pe postul de fundaş central. Jovanovic a mai evoluat în România la Astra şi Sepsi.

„Mai sunt cam 5 jucători de venit. Unul e fundaşul central Igor Jovanovic, vine sigur mâine, el a mai fost şi la Astra. Mai vin un mijlocaş şi un atacant. O să mai apară şi un portar, pentru că Iliev nu vrea să rămână la Dinamo, nu se antrenează decât în sală, iar Eşanu s-a accidentat şi va sta trei săptămâni sau o lună. 

Luni o să vină un portar, apoi va mai veni unul. Sper să acoperim acest post cu portari buni, cu experienţă. Nu sunt români. 

Nu a fost greu să-i convingem, cu unul dintre portari ne cunoaştem, am mai colaborat, cu celălalt nu, dar îl ştim, a fost la o echipă mai mare. Încercăm să umplem golurile din echipă. Nu pot să vă dau foarte multe detalii, până când vin şi semnează există un risc”, a declarat Mureşan la ProX.

Care este situaţia lui Deian Sorescu

Mureşan a confirmat şi că Deian Sorescu este aproape de transferul la polonezii de la Rakow, pentru aproape un milion de euro: „Pentru Sorescu există oferte, suntem în discuţii. Sunt două oferte concrete, sper să se finalizeze în 1-2 zile. Sunt şanse mari să plece. 

A trecut prin momente grele, acel episod când a fost dezbrăcat de galerie l-a marcat, dar el e mai puternic. Vedeţi că e prezent la echipă, pentru asta îl respect şi îi mulţumesc. Dacă o să primim o sumă de bani care ne va ajuta mai departe, atunci va fi bine pentru toată lumea”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele