Ultima oră
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează!
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

Iuliu Mureşan a anunţat primele amicale ale iernii. ”Sunt terenuri mai bune la ei”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 1 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20531631/1/din.jpg

Dinamo va efectua stagiul de pregătire din iarnă în ţară. Iuliu Mureşan a dezvăluit că deja au fost perfectate primele partide de verificare. Oficialul a explicat că se va juca în deplasare, datorită calităţii mai bune a terenurilor, cu rivalele din Casa Liga 1: Farul şi CS Mioveni.

Mureşan a punctat faptul că a existat un sponsor dispus să achite un cantonament în străinătate, dar contextul actual a făcut ca elevii lui Flavius Stoican să rămână la baza din Săftica.

"Un sponsor era dispus să plătească o sumă importantă pentru un cantonament afară, dar timpul e foarte scurt şi am decis sa ramânem la Saftica.

A fost propunerea lui Mircea Rednic şi este de acord şi Stoican

Avem trei meciuri amicale perfectate deja. Un meci va fi cu Farul Constanţa, în deplasare, iar al doilea cu Mioveni, la ei acasă. Sunt terenuri mai bune la ei”, a spus Mureşan, pentru DigiSport.

Cale liberă către primul transfer al iernii. Fotbalistul a devenit liber de contract

UTA Arad a început curăţenia de iarnă şi deja a renunţat la trei jucători dintr-un foc, în ultima zi din 2021. Laszlo Balint a decis că nu mai are nevoie de Florin Ilie (29 de ani, fundaş central), Sorin Bustea (27 de ani, fundaş stânga) şi Marius Tomozei (31 de ani, fundaş dreapta).

Toţi au jucat destul de puţin în acest sezon, în două, şase, respectiv patru meciuri, de la startul campionatului de Casa Liga 1. De la anul, arădenii vor face şi primele anunţuri în privinţa venirilor, pentru că Balint vrea calificarea în play-off.

Marius Tomozei (31 de ani) ar putea deveni primul transfer al lui Flavius Stoican în noul mandat la Dinamo.

În încercarea de a salva Dinamo de la retrogradare, Stoican a fost de acord să nu-i dea afară pe fotbaliştii aflaţi pe făraş în finalul mandatului lui Redic, iar apoi a început să se concentreze pe transferuri care să întărească defensiva. Conform Specialara.ro, primul pe lista fostului fundaş dreapta e Marius Tomozei, apărător capabil să acopere ambele benzi pe care Laszlo Balint nu-l mai primeşte în lotul celor de la UTA Arad.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele