Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Iuliu Mureşan anunţă noi transferuri la Dinamo: ”E vorba de un atacant şi un fundaş dreapta. Am convenit cu Mircea Recdnic să aducem câte un jucător pe cele două posturi”

Dinamo Publicat pe 21 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20437787/1/iuliu-muresan.jpg

Dinamo nu renunţă la ideea de a aduce noi jucători în plin campionat. Deşi are unul dintre cele numeroase loturi din Casa Liga 1, conducerea a decis, la indicaţiile lui Mircea Rednic, că mai e nevoie de anumite transferuri, pentru ca echipa să scape de retrogradare şi să înceapă să urce în clasament.

Până în pauza de iarnă, care nu e deloc foarte departe, la Dinamo vor mai ajunge cel mult doi jucători, potrivit lui Iuliu Mureşan. Este vorba de întărirea atacului şi întărirea defensivei. Cel mai probabil, este vorba de străini, după cum a obişnuit Mircea Rednic să facă transferuri pe la cluburile din România pe care le-a pregătit.

Încercăm să mai aducem jucători, să facem un lot mai competitiv din mers. Noi pe toate le-am făcut din mers. Am luat nişte jucători pe repede-înainte, care nu-şi găsiseră echipe şi nu se antrenaseră din mai, lucru valabil şi acum.

Maximum 2 jucători ar mai putea să vină. Un atacant şi un fundaş dreapta, din discuţiile pe care le-am avut cu Mircea Rednic, am convenit să aducem câte un jucător pe cele două posturi. 

Fundaş dreapta pentru că Nica a tot fost accidentat şi nu am putut să ne folosim de el. A însemnat ceva, e băiat de caracter, dar la fotbal trebuie să joci. Dacă nu o faci, treci în plan secund. Deian Sorescu nu ştiu cât e fundaş”, a adeclarat Iuliu Mureşan, pentru GSP.

Ismail Issa a refuzat Dinamo!

Ismail Issa (32 de ani) nu mai semnează cu Dinamo! Deşi a fost în probe câteva zile la pregătirile lui Mircea Rednic, iar apoi i s-a oferit un contract, atacantul a refuzat, preferând să aleagă altă ofertă în următoarea sa experienţă.

Se pare că Dinamo i-a oferit un contract bulgarului, care a cerut, apoi, trei zile de gândire. Potrivit GSP,  Ismail Issa nu a mai venit cu un răspuns şi a plecat fără să spună ceva, fiind, probabil, nemulţumit de oferta ”câinilor”

Cherno More este ultima echipă la care a evoluat bulgarul, până în această vară. În CV mai are echipei precum Litex, Sheriff Tiraspol, Beroe Stara Zagora, Levski Sofia sau Karabukspor. Ismail Issa are 32 de ani şi 1,83 înălţime, conform transfermarkt.com.

Are trei trofee în palmares, două cu Sheriff Tiraspol (campionatul în Moldova, în 2014, şi Cupa Moldovei, în 2013) şi unul cu Levski Sofia (Supercupa Bulgariei, în 2009). Are şi 9 apariţii în naţionala Bulgariei, unde a reuşit un gol.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele