IULIU MUREȘAN, ÎNCURAJAT DE PETRESCU ȘI ȚUCUDEAN: "VA FACE TREABĂ BUNĂ LA SIBIU, DACĂ E LĂSAT" - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

IULIU MUREȘAN, ÎNCURAJAT DE PETRESCU ȘI ȚUCUDEAN: „VA FACE TREABĂ BUNĂ LA SIBIU, DACĂ E LĂSAT”

Plecat de la CFR Cluj în octombrie 2018, Iuliu Mureșan a acceptat o nouă provocare. Aceea de a fi directorul executiv al celor de la Hermannstadt. Fostul președinte al feroviarilor va colabora la Sibiu cu antrenorul Vasile Miriuță, care a avut două mandate în Gruia. Obiectivul la noua echipă este evitarea retrogradării, iar pe termen lung, formarea unui lot competitiv. Primul meci al lui Mureșan la Hermannstadt va fi mâine, împotriva lui FC Voluntari. Partida începe la ora 18:00 și va fi transmisă în direct pe LOOK SPORT. Cu ocazia debutului la noua echipă, Mureșan a primit încurajări și de la CFR.

„Toate trofeele de aici s-au luat cu dânsul. Acum sperăm să-l luăm pe primul fără dânsul. Îi urez multă baftă acolo. Cu siguranță va face o treabă foarte bună dacă este lăsat. Adică să-i ofere oamenii toate condițiile și să-i dea mână liberă la ce își dorește să facă”, a spus atacantul George Țucudean.

”Sută la sută (experiența își va spune cuvântul – n. red.). Mai are nevoie de vreo prezentare domnul Mureșan, la ce a reușit în fotbal? Vreau să-i urez baftă. Sper să aibă rezultatele pe care și le dorește”, a adăugat antrenorul campioanei, Dan Petrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine