Ultima oră
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!
Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!” Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!”

Iuliu Mureşan vrea un fost CFR-ist: Tiago Lopes, liber de contract din martie, e aproape de Dinamo!

Liga I Publicat pe 21 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20402339/1/tg.jpg


Iuliu Mureşan vrea să acopere postul de fundaş dreapta al lui Dinamo cu un jucător pe care-l cunoaşte foarte bine din perioada în care a lucrat la CFR Cluj: portughezul Tiago Lopes (32 de ani) e liber de contract din martie şi, conform gsp.ro, reprezintă prima opţiune a Doctorului!
 
Mureşan şi Lopes au stat împreună trei ani, între 2014 şi 2017, în perioada în care lusitanul acoperea flancul drept al defensivei clujenilor cu care devenea campion în sezonul 2015/2016. Apoi, Lopes a plecat la Kayserispor, unde a lucrat cu Marius Şumudică, iar în 2019 s-a transferat la Denizlispor, cu care şi-a încheiat conturile în luna martie.
 
Cum Lopes nu şi-a găsit echipă în ultimele şase luni, acesta ia în calcul revenirea la Dinamo, iar Iuliu Mureşan l-a contactat deja pentru a-l aduce în Ştefan cel Mare pe un post cu probleme.
 
În acest moment, Constantin Nica, singurul fundaş dreapta de meserie din lot, este indisponibil din cauza unei accidentări, motiv pentru care banda a fost acoperită fie de Deian Sorescu, fie de Geani Creţu, doi mijlocaşi dreapta la bază.
 
225.000 de euro e cota de piaţă a lui Tiago Lopes, care a fost cotat cel mai bine la 1.3 milioane de euro, în 2018, pe când juca la Kayserispor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele