Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Jadan Sancho va merge la Manchester United. Suma de transfer este imensă

Borussia Dortmund Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/19438465/1/sancho.jpg

Cotidianul The Independent anunţă că Jadon Sancho va semna cu Manchester United, pentru suma de 66 de milioane de euro, iar în funcţie de performanţele englezului s-ar putea adăuga bonusuri, care ar putea duce suma la un maxim de 111 milioane de euro.

Ole Gunnar Solskjaer îşi doreşte o tripletă de atac exclusiv engleză, formată din Marcus Rashford, Mason Greenwood şi Jadon Sancho, notează presa britanică. Iniţial se părea că transferul nu se va mai realiza, datorită neînţelegerilor legate de sumă, dar s-a mers până la urmă pe o variantă care să mulţumească ambele părţi.

La doar 20 de ani, Sancho, care a făcut furori în fotbalul german după transferul de la Manchester City, are o cotă de 117 milioane de euro, conform Trransfermarkt.de.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri