Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

Jadan Sancho va merge la Manchester United. Suma de transfer este imensă

Borussia Dortmund Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/19438465/1/sancho.jpg

Cotidianul The Independent anunţă că Jadon Sancho va semna cu Manchester United, pentru suma de 66 de milioane de euro, iar în funcţie de performanţele englezului s-ar putea adăuga bonusuri, care ar putea duce suma la un maxim de 111 milioane de euro.

Ole Gunnar Solskjaer îşi doreşte o tripletă de atac exclusiv engleză, formată din Marcus Rashford, Mason Greenwood şi Jadon Sancho, notează presa britanică. Iniţial se părea că transferul nu se va mai realiza, datorită neînţelegerilor legate de sumă, dar s-a mers până la urmă pe o variantă care să mulţumească ambele părţi.

La doar 20 de ani, Sancho, care a făcut furori în fotbalul german după transferul de la Manchester City, are o cotă de 117 milioane de euro, conform Trransfermarkt.de.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri