Ultima oră
VIDEO | Dan Petrescu e mulţumit de jucătorii săi, la debutul pentru Kayserispor. "Am avut multe ocazii. Rezultatul este o mare minciună" VIDEO | Dan Petrescu e mulţumit de jucătorii săi, la debutul pentru Kayserispor. "Am avut multe ocazii. Rezultatul este o mare minciună"
Gane e exasperat de promisiunile lui Cortacero! "Se trezeşte dimineaţa şi spune lucruri aiurea. N-a adus niciun euro" Gane e exasperat de promisiunile lui Cortacero! "Se trezeşte dimineaţa şi spune lucruri aiurea. N-a adus niciun euro"
Daniel Popa, atac la Dinamo: ”N-am luat eu decizia de a pleca. Am fost dat la o parte” Daniel Popa, atac la Dinamo: ”N-am luat eu decizia de a pleca. Am fost dat la o parte”
Fabbrini a refuzat mai multe oferte pentru a rămâne la Dinamo! "Eu şi familia mea ne simţim bine aici. Sper că DDB va rezolva problemele" Fabbrini a refuzat mai multe oferte pentru a rămâne la Dinamo! "Eu şi familia mea ne simţim bine aici. Sper că DDB va rezolva problemele"
Chelsea, victorie la limită cu Fulham în etapa a 19-a din Premier League. Alte rezultate Chelsea, victorie la limită cu Fulham în etapa a 19-a din Premier League. Alte rezultate
EXCLUSIV | Daniel Stanciu, impresionat de organizarea Chindiei! "O echipă surpriză, care se luptă pentru un loc în play-off" EXCLUSIV | Daniel Stanciu, impresionat de organizarea Chindiei! "O echipă surpriză, care se luptă pentru un loc în play-off"

Jadon Sancho s-a decis unde va juca în acest sezon

Borussia Dortmund Publicat de Daian Cutu pe 14 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/19480555/1/sancho.jpg

Sebastian Kehl, oficialul clubului Borussia Dortmund, a anunţat că Jadon Sancho va continua la gruparea din Bundesliga cel puţin încă un sezon.

Dortmund a fost în tratative cu Manchester United pentru transferul lui Sancho la echipa de pe Old Trafford, însă cele două cluburi nu s-au înţeles, astfel că mijlocaşul ofensiv englez va continua la Borussia.

De asemenea, antrenorul vicecampioanei din Bundesliga a declarat că Sancho este un jucător vital pentru echipă în noul sezon, care va începe în weekend.

"Avem nevoie de el, nu se pune problema. Toată lumea este fericită că rămâne. 

Nu avem de ce să vorbim mult despre calităţile lui, sunt enorme. Dar există câteva detalii la care Sancho mai trebuie să umble. Este normal pentru un jucător de 20 de ani", a declarat Lucien Favre, antrenorul lui Dortmund.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri