Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Jaful secolului! Acuzaţii incredibile aduse de Pacquiao guvernului filipinez

Box Publicat pe 3 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20274533/1/paquiaoo-shutter.jpg

Peste 10 miliarde de pesos (204 milioane de dolari) constând în fonduri de ajutor pentru familiile sărace din Filipine în pandemie au dispărut, afirmă pugilistul Manny Paquiao, care este şi senator. El a precizat că aceasta este doar una dintre descoperirile făcute în urma unei anchete ale sale cu privire la corupţie, relatează Reuters.

Joi, Pacquiao a acceptat provocarea preşedintelui ţării, Rodrigo Duterte, de a arăta dovezi ale corupţiei guvernului său. Boxerul a declarat că descoperirea legată de fondurile dispărute reprezintă doar vârful aisbergului.

“Acesta este doar un lucru descoperit de mine. Au trecut doar trei zile de când am acceptat provocarea dumneavoastră de a prezenta dovezi”, a afirmat Paquiao.

Irene Dumlao, care reprezintă Departamentul de Bunăstare Socială şi Dezvoltare, care supervizează distribuirea ajutoarelor financiare, a declarat că agenţia va coopera la orice anchetă.

“Există multe familii înfometate şi totuşi miliarde şi miliarde sunt furate în guvern”, a precizat Manny Pacquiao.

Paquiao susţine că persoanele care ar fi trebuit să beneficieze de ajutoarele de 10,4 miliarde de pesos, în total, nu au primit nimic, însă registrele arată că banii au fost distribuiţi. “Unde s-au dus banii?”, a adăugat boxerul.

Pugilistul în vârstă de 42 de ani a fost mult timp un susţinător al lui Duterte, însă este văzut acum ca posibil rival atunci când mandatul preşedintelui se va încheia, anul viitor.

mail-share icon Email
viewscnt

Box

Ultimele articole Toate articolele