Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Japonia este foarte optimistă în vederea organizării JO în siguranţă

JO 2020 Publicat de Daian Cutu pe 13 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/19390089/1/tok.jpg

Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amânate pentru anul 2021, oficialii niponi au anunţat că au tot sub control iar competiţia se va desfăşura fără probleme.

"Simbol al victoriei omenirii asupra noului coronavirus", JO vor fi totuşi "simplificate" şi costul lor va fi redus, a amintit în interviu doamna Koike, în vârstă de 67 de ani, ce a anunţat vineri că va candida luna viitoare pentru un nou mandat.

"Vom organiza Jocurile într-un mediu sigur şi liniştit pentru sportivii şi spectatorii veniţi din străinătate, ca şi pentru locuitorii din Tokyo. Iar metodele pentru a atinge acest obiectiv, că este vorba de teste PCR sau de urmărirea contactelor, vor fi decise în viitor", a declarat Yuriko Koike, guvernatoarea regiunii Tokyo.

Japonia a gestionat foarte bine pandemia de Coronavirus, cazurile noi fiind foarte puţine. De la începutul pandemiei, ţara a raportat 17.382 de cazuri şi 924 de decese.

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele