Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Jean Vlădoiu l-a găsit pe "noul Belodedici": "Mirel Rădoi îl are în vedere!"

Superliga Publicat pe 24 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20405823/2/gt.jpg

Jean Vlădoiu propune un nume interesant pentru fotbalul românesc şi-l aseamănă pe Grigore Turda (24 de ani) cu legendarul Miodrag Belodedici.
 
Stoperul de 1.88 metri a adus victoria lui FC Argeş în ultima etapă, 1-0 pe terenul celor de la Academica Clinceni, iar preşedintele piteştenilor are doar cuvinte de laudă despre el. Vlădoiu a sesizat din timp potenţialul stoperului adus de la Pandurii, în 2018, iar acum anunţă că acesta a intrat chiar şi pe radarul lui Mirel Rădoi, care-l are în vedere pentru postul de apărător central al echipei naţionale:
 
"Belodedici al meu mai mic, Turda, care mă impresionează de la meci la meci, marchează. De aceea şi când a venit aici mi-am dorit foarte mult să rămână în lot, chiar dacă alţii au vrut să îl imprumute pe la Bacău, când am venit în luna decembrie. Mi-a plăcut foarte tare cum arată, îl vedeam pe Belo, cel puţin la fizic, e greu să îl egalezi. 
 
Are multe din el, pe lângă răutate, agresivitate, el încearcă foarte mult acum să se pună la punct cu pasa, aici mai suferă. E un copil pe care te poţi baza, a jucat meci de meci şi a făcut-o foarte bine. Când i s-a dat şansă, contra celor de la Craiova, el nu a mai ieşit din lot, datorită ambiţiei, determinării. 
 
Cred că Mirel îl are în vedere, mai trebuie să lucreze, chiar şi Tofan e un jucător cu calităţi. Dar Turda mi se pare un fundaş central de perspectivă", a declarat fostul atacant, vineri, la Pro X.
 
Cotat la 350.000 de euro, Turda a început fotbaul la Sighetu Marmaţiei, apoi a mai jucat la Foresta Suceava, Armătura Zalău şi Pandurii, înainte să ajungă la FC Argeş şi să impresioneze sub comanda lui Mihăiţă Ianovschi şi Andrei Prepeliţă.

VIDEO: Golul marcat de Turda pe finalul meciului Academica Clinceni - FC Argeş 0-1


 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele