Ultima oră
Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială
Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie

Jefte Betancor, al doilea golgheter al Ligii 1. "Farul e cel mai bun club din România. Constanţa e un oraş de top" VIDEO

Farul Constanta Publicat de Andrei Ionascu pe 24 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20372015/1/farul-constanta-dinamo-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-20-08-2021-1.jpg

Atacantul spaniol Jefte Betancor (28 de ani) a fost desemnat de către fanii Farului Constanţa jucătorul săptămânii, după ‘dubla’ reuşită în meciul cu Dinamo, în etapa a şasea din Liga 1. Jefte a acordat un interviu pentru Farul TV, în care a vorbit despre cum a marcat de la 60 de metri de poartă, cum s-a îndrăgostit de Constanţa şi de ce crede că Farul este cel mai bun club din România.

Jefte, transferat în această vară de la FC Voluntari, s-a acomodat rapid la Farul şi a înscris 4 goluri în acest debut de sezon în Liga 1.

Atacantul spaniol a ajuns în România în septembrie 2020, fiind adus de FC Voluntari liber de contract de la echipa austriacă SV Ried. 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Jefte, potrivit Transfermarkt.

"Nu am muncit doar eu pentru a înscrie golurile. Toată echipa a jucat bine, avem 11 puncte şi vrem mai mult. Pentru mine, ca atacant, golurile sunt foarte importante. Dar cred că echipa este cea mai importantă, trebuie să câştigăm. Vreau să înscriu cât mai multe goluri, dar mai mult vreau să câştig meciuri.

Unui fotbalist spaniol i-aş spune despre club că e cel mai bun din România. Este un club profesionist, pentru mine este de top. De asemenea, oraşul este unul de top. Avem şi plajă, pentru mine este un lucru important. Eu locuiesc în Gran Canaria, o insulă cu o plajă foarte mare şi pentru mine asta e foarte important. După antrenament, ies împreună cu soţia şi cu copilul şi vizităm oraşul.

Am început fotbalul la trei ani, la Union Viera, este un club din Gran Canaria. Trăiesc în prezent, Voluntari face parte din trecut. Clubul meu favorit este Las Palmas, jucătorul meu favorit este Ronaldinho. Îmi place să mă joc pe Playstation şi padelul.

Am făcut plăcut surprins de fanii Farului, nu mă aşteptam la atmosfera din ultimele meciuri, stadionul a fost plin şi suporterii au făcut alături de noi mereu. Este un lucru foarte important pentru noi.

(Despre golul senzaţional cu Dinamo) Am văzut portarul avansat şi nu am stat pe gânduri. Am şutat şi am înscris, asta e tot ce contează", a spus Jefte, într-un interviu.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele