Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Jerry Gane a prefaţat partida cu Sepsi. "Venim după o victorie importantă împotriva celor de la FCSB”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 12 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19972635/1/gane.jpg

Tehnicianul dinamovist Ionel Gane a declarat, vineri, că speră ca Dinamo să aibă continuitate în rezultate pozitive şi la meciul cu Sepsi, de sâmbătă, din etapa a XXIII-a a Ligii I.

"Venim după o victorie importantă împotriva celor de la FCSB. Întâlnim Sepsi, o echipă bună a campionatului nostru, aflată de câteva luni în prima parte a clasamentului. Va fi un duel interesant şi îmi doresc să avem continuitate în rezultate pozitive şi, mai ales, să adunăm cât mai multe victorii în ultimele 8 etape rămase de disputat în sezonul normal. Echipa noastră are un plus de încredere după calificarea în sferturile Cupei României, vreau puncte în următoarele meciuri de campionat!", a declarat antrenorul principal Ionel Gane pentru site-ul oficial al clubului.

Fără Marco Ehmann (suspendat) şi Andrei Blejdea (accidentat), lotul dinamoviştilor va intra în această după-amiază în cantonamentul de la Săftica pentru meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, programat sâmbătă, ora 21:00, pe stadionul din Ştefan cel Mare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele