Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii conduc cu 1-0, campioana Franţei ratează ocazie după ocazie VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii conduc cu 1-0, campioana Franţei ratează ocazie după ocazie
Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă" Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă"
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"
OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună

Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20044791/1/rps5963.jpg

Tehnicianul dinamovist Ionel Gane a declarat, joi seară, după calificarea în semifinalele Cupei României, că îşi doreşte foarte mult trofeul şi că dacă Dinamo ar fi abordat partidele din campionat la fel, şi-ar fi asigurat un loc în play-off.

“Sunt bucuros pentru meciul pe care l-am făcut. Aveam nevoie de această victorie, nu doar pentru calificare, ci şi să ne dea încredere pentru următoarea partidă. Dacă abordam meciurile de campionat cum am abordat în Cupă acum eram în play-off. Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu”, a spus Gane, imediat după meci.


El s-a declarat încântat de faptul că Dinamo va juca un meci amical cu Dinamo Kiev. “Mă bucur enorm că avem parte de acest amical de gală. Îi mulţumim domnului Mircea Lucescu pentru că a acceptat”.

Gane a vorbit şi despre Andreas Mihaiu şi Geani Creţu, care au fost pedepsiţi pentru o glumă macabră: “Sunt copii. A fost o glumă făcută într-un moment foarte prost. I-am trimis la echipa a doua, au stat zece zile şi acum deja Creţu a şi jucat. Şi-au cerut scuze”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele