Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

JO 2020, Atletism | Bianca Ghelber, calificată în finală la aruncarea ciocanului

JO 2020 Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20330486/1/ghe.jpg

Atleta Bianca Ghelber s-a calificat, duminică, în finala probei de aruncarea ciocanului, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Alina Rotaru şi Florentina Iuşco au ratat finala la săritura în lungime.

La aruncarea ciocanului, Bianca Ghelber a reuşit o aruncare de 71.72 metri, cu care s-a clasat pe locul 7 în grupa B de calificare, după ce primele încercări au măsurat 69.78 metri şi 70.80 metri. Ghelber s-a calificat în finala probei, care va avea loc marţi.

La săritura în lungime, Alina Rotaru a fost pe locul 10 în grupa A de calificare, cu cea mai bună săritură de 6.51 metri, după încercări la 6.46 şi 6.47 metri, iar Florentina Iuşco, în grupa B, s-a clasat pe locul 9, cu 6.36 metri cea mai bună performanţă şi 6.19 metri într-o altă încercare.

Ambele au ratat calificarea în finala probei.

La startul competiţiei atletice de la Tokyo, România a trimis sportivii Florentina Iuşco, Alina Rotaru (săritura în lungime), Claudia Bobocea (1.500 m), Daniela Stanciu (săritura în înălţime), Alin Firfirică (aruncarea discului), Marius Cocioran (50 km marş), Rareş Toader (aruncarea greutăţii), Bianca Ghelber (aruncarea ciocanului), Andrea Mikloş (400 m), Alexandru Novac (aruncarea suliţei).

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele